Hírarchívum - 2008. szeptember

Starcraft II - pár szó a rendszerkövetelményekről

Frank Pearce, a Blizzard egyik alapítója egy interjúban elárulta, hogy a Starcraft II rendszerkövetelményét is szeretnék minél alacsonyabban tartani.

Itt a Mercenaries 2: World in Flames PC-s demója

Tölthető a Mercenaries 2: World in Flames PC-s demója, igaz, egyelőre csak azok próbálhatják ki, akiknek van FilePlanet előfizetésük.

Két új Tomb Raider Underworld videó

Eidosos barátaink két új Tomb Raider videóval ajándékoztak meg. Az egyikben Lara épp a yachtjáról indul egy kis mélyvízi kalandra, ahol összetalálkozik a fehér cápával is.

Banjo Kazooie - extrák és érdekességek

Kedvenc medve-madár párosunk idén visszatér, most pedig több érdekességre is fény derült - az N64-es Banjo-Kazooie és Banjo-Tooie például elérhető lesz XBLA-n!

HWSW: Belehúznak idén az IPTV-szolgáltatók

Piackutatók szerint robbanásszerűen bővülhet idén az internetprotokollon keresztül nyújtott televíziós rendszer (IPTV) előfizetői tábora - írja a HWSW.

Call of Duty: World at War - Collectors Edition

A Treyarch által fejlesztett Call of Duty: World at War november 14-én jelenik meg, nem csak normál verzióban, hanem gyűjtői kiadásban is.

Silent Hill: Homecoming - Ausztráliának nem kell

Mint tudjuk, Ausztrália nagyon szigorúan áll hozzá a videójátékok korhatárosításához, s úgy tűnik, a Silent Hill legújabb rész meg sem jelenik náluk.

Left 4 Dead gépigény

A népszerű Counter-Strike készítőinek legújabb játékában a túlélő horrorok világába kóstolhatnak bele a játékosok, végre azt is megtudtuk, hogy milyen gép kell hozzá.

Halo 3 - a teaser videó részletei

Véget ért a Bungie nagy visszaszámlálása és kaptunk egy nagyon rövid teasert a rajongók által elnevezett "Keep it clean" projektjükhöz.

NFS Undercover - hírhegyek és gépigény

A Need for Speed fórumán lehetőséget kaptak a játékosok, hogy kérdéseket tegyenek fel a játék producerének - sok egyéb mellett így itt a gépigény is!