Hírarchívum - 2008. szeptember

Ismét mozgásban az Ultimate Band

Nemrég kapott hivatalos megjelenési dátumot a Wii Music, ám a november 14-re kiírt játék nem sokáig lesz rivális nélkül. Az év vége felé jön az Ultimate Band is!

Online coop mód nélkül startol a Fable 2

Molyneux bejelentése szerint kész a Fable 2, egyedül csak a bugok javítása van hátra - ám a coop módban annyi hibát találtak, hogy az csak később tud elstartolni.

The New Xbox Experience - lesznek témák is!

Nem kell majd folyton az új Xbox 360 dashboard bejelentésekor megismert szürke hátteres menüt néznünk, ahogy azt várni lehetett, lesznek témák is!

Két új Duke Nukem Forever screenshot!

Két vadi új Duke Nukem Forever screenshot jelent meg a neten - a képek a Duke 3D nemrég megjelent LIVE Arcade-os verziójába voltak elrejtve.

Dance Hero - az Activision Blizzard levédette

A Guitar Hero szárnyaló sikerei után az Activision Blizzard nem csak a DJ Hero, hanem a Dance Hero nevet is levédette, így várhatjuk az első infókat róla.

Javában folyik a Function 2008 party

Szeptember 26-án, pénteken megnyitotta kapuit a Function 2008 digitális művészeti találkozó és demoscene party, a versenyekre szombaton került sor.

Mirrors Edge - újabb előzetes

Újabb videó érkezett az EA és a DICE új játékáról, a Mirrors Edge-ről. Már korábban is volt egy sztori előzetes anime stílusban, ez is hasonló.

Október 9-én érkezik a Valkyria Chronicles demója

A Sega által fejlesztett Valkyria Chronicles november 21-én jelenik meg, ám előtte érkezik kipróbálható változat a Playstation 3 exkluzív játékból.

Boldog Születésnapot!

Ezúton is szeretnénk sok boldog születésnapot kívánni kedvenc főszerkesztőnknek, aki késéseink és léhaságunk ellenére kitartóan űzi velünk az ipart.

Friss képek a pénteki ebédhez

Baja, Banjo Kazooie, Call of Duty, Damnation, Motorstorm, Pro Evolution Soccer, Skate, Tenchu, és további sztárok várnak rád a galériában!