Hírarchívum - 2008. szeptember

Újabb Guitar Hero hírek és pletykák

Tegnap számoltunk be róla, hogy az Activision évente kilenc új Guitar Herót tervez piacra dobni: a legfrissebb pletykák szerint egyikük főszereplője Jimi Hendrix lesz.

Az első Xbox 360 sikerek Japánban

Ha nem is sokkal, de még a Nintendo Wii-t is legyűrte az Xbox 360 Japánban - a gép keleti országban való megjelenése óta hasonló esetre még nem került sor.

A Rock Revolution nem kap saját gitárkontrollert

Mikor májusban bejelentették a Rock Revolutiont, nem igazán tartottuk életképesnek a Guitar Heróval és a Rock Banddel szemben - mostanra a helyzet fokozódott.

Butítják az Xbox-os Rage-et, de meg nem vágják

Az id egy interjúban megerősítette, hogy semmilyen tartalom nem lesz eltávolítva a Rage Xbox 360-as verziójából, a textúrákat viszont továbbra is butítják.

Brother in Arms: Hells Higway gépigény és csúszás

A Steamen egy pár napig látható volt a Brothers in Arms sorozat legújabb részének gépigénye. Emellett sajnos egy kis csúszásról is be kell számolnunk.

Hamarosan itt a Crysis Wars demója

A CryMod portálnak adott interjúban a CryTek Budapest stúdió fejlesztői megerősítették, hogy lesz demó a Crysis Warheaddel együtt érkező Crysis Warshoz.

Októberben jelenik meg a Bully PC-s verziója

Korábban már több ízben is átélhettük Jimmy Hopkins kalandjait, most pedig újra lesz rá esélyünk, méghozzá PC-n. Ma megtudtuk azt is, hogy mikor!

Nyerj eredeti Mercenaries 2 játékot!

Nyereményjátékunkban egy eredeti Mercenaries 2: World in Flames PC-s játékprogramot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Évente jönnek a James Bond-játékok

Az Activision-Blizzard nem szeretné, ha a James Bond márkanév nem lenne megfelelően kihasználva, ezért évente szeretnének új játékot megjelentetni.

Guitar Hero - tömegével jönnek az új részek

Eddig is csak úgy kapkodtuk a fejünket a Guitar Hero bejelentések után, most meg már pláne, hogy ezt fogjuk tenni - 2010-re évi 9 új részt terveznek!