Hírarchívum - 2008. szeptember

Pro Evolution Soccer 2009 demóra várunk

A FIFA 09 megjelenésével még nem ért véget idén a fociszezon a játékiparban, a nagy rivális Pro Evolution Soccer 2009 megjelenése még bőven hátra van.

Európában is megjelenhet az Afrika

Bár Japánban már jó ideje elérhető az Afrika, s a Sony eddig nem is tervezett nyugati megjelenést, úgy tűnik, jövőre Európában is bemutatkozhat a játék.

Világító fénykard a Force Unleashedhez

Bár a Thrustmaster a kilencvenes évek óta létezik, nem sok jót mondhatunk el termékeiről: legújabb kiegészítőjük érdekes, noha ennek sem jósolunk nagyobb sikert.

A heti játékmegjelenések

Ezúttal lazább lett a felhozatal, de pihenni így sem tud az egyszeri játékrajongó: a héten érkezik a szinkronos FIFA 09, az új Harvest Moon és a Sonic Chronicles is.

Decemberben jelentik be a karcsúsított X360-at

A nemrégiben az indiai Delhiben tartott Microsoft konferencián újra felmerült a lehetősége egy karcsúsított Xbox 360 kiadásának.

Zack Snyder leszerződött az Electronic Arts-szal

A 300 és a Watchmen rendezője leszerződött az egyik legnagyobb kiadóval, az Electronic Arts-szal, hogy együtt dolgozzanak a jövőben három fantasztikus játékon.

Metal Gear Solid 5 - ötletek már vannak

Bár Hideo Kojima a negyedik Metal Gear Solidot a nagysikerű sorozat lezárásaként tekintette, egyre valószínűbb, hogy készül majd ötödik rész is.

Csúszik a Rise of the Argonauts megjelenése

Újabb játék megjelenése vándorolhat át a jövő évre: bár a Rise of the Argonauts késését a Codemasters még nem, a viszonteladók már megerősítették.

Az első képek a Resident Evil Wii-s feldolgozásából

Bár a Capcom elsősorban az ötödik Resident Evilre koncentrál, nem rest a korábbi részeket kicsinosítani, bővíteni és néhány extrával megtoldani Wii-s remake címén.

Need for Speed: Undercover- Police Chase Trailer

A hétvége beköszöntével újabb videó bukkant fel a Need for Speed: Undercoverből - a legfrissebb trailerben ezúttal a zsaruk kapták a főszerepet!