Hírarchívum - 2008. szeptember

Wrath of the Lich King most ingyen kiszállítással!

A Gamekapocs webáruházból előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King - most ingyen kiszállítással, garantáltan már a megjelenés napján!

Hamarosan eláraszhatják a Wii-t a Clancy-játékok

Habár a Tom Clancy nevével fémjelzett játékok a legtöbb platformon tiszteletüket teszik valamilyen formában, a Wii eddig szinte mindig kimaradt a szórásból.

Befejeződtek a Sacred 2 munkálatai

A Sacred anno egyik legjobban sikerült Diablo-klón volt, így nem csoda, hogy a folytatás készültét feszült várakozással és figyelemmel követtük.

Burnout Paradise - végre befutottak a motorok is

Megannyi csúszás után végre megérkeztek a motorok is Paradise City-be! A kétkerekűek egy ingyenesen letölthető csomagban futottak be PS3-ra és X360-ra egyaránt.

Elindult a PlayStation 3 saját hírcsatornája

Újabb hasznos szolgáltatással bővült a PS3 tudástára: a Life with PlayStation névre hallgató csatornán híreket olvashatunk és információkat kaphatunk az időjárásról is.

Need for Speed: Undercover hírek és videók

Az IGN interjút készített a Need for Speed: Undercover producerével, Bill Harrisonnal: a beszélgetés során a már ismert információk mellett, néhány új dologra is fény derült.

Call of Duty: World at War - a kooperatív mód

Végre újabb trailer érkezett a Call of Duty franchise várva-várt új részéből, a World at Warból, melyben a kooperatív mód mutatják be ismét a fejlesztők.

Far Cry 2 - napkeltétől napnyugtáig

Itt van az ősz itt van újra, a játékiparban pedig ez azt jelenti: jönnek az ütős címek. A nyári pangás után érkeznek a jobbnál-jobb videók legígéretesebb játékokról.

Újabb előzetest kaptunk a Gears of War 2-ről

A tegnapelőtti trailer után újabb előzetes érkezett a Gears of War 2-ről: míg legutóbb a hangok, addig ma a fegyverek kapnak több hangsúlyt.

Dead Space - újabb kedvcsinálók érkeztek

Közeledik a Dead Space megjelenése, így egyre több videó lát napvilágot az űrbéli hentelésből: ezúttal pár fegyver, szörny és helyszín mutatkozik be.