Hírarchívum - 2008. szeptember

Készül a Baldur's Gate harmadik része?

A Black Isle Studios anno elszerette volna készíteni RPG-jének harmadik fejezetét, de a csapat feloszlásával a projektnek is lőttek - talán most újra van remény...

Mégis multiplatform lehet a L.A. Noire?

Habár az eredeti bejelentés szerint a L.A. Noire kizárólag PS3-ra készül, most ismét felröppentek a hírek, hogy esetleg az összes platformra megjelenhet a játék.

Bearanyozódott a LittleBigPlanet

Évekig tartó hosszas fejlesztés után végre aranylemezre került a kizárólag csak a Sony konzoljára megjelenő LittleBigPlanet, amely október 24-én jelenik meg.

Hamarosan kiegészül a Race Driver: Grid

Hamarosan kiegészül a Codemasters legújabb autós játéka, amely a Race Driver: Grid nevet viseli és az idei esztendő folyamán került a boltok polcaira.

Elkeltek a Mass Effect filmes jogai

A tavalyi évben Xbox 360-on, idén pedig PC-n az egyik legizgalmasabb és legjobb szerepjáték a Mass Effect volt, melynek már el is keltek a filmes jogai.

Péntek esti galériamánia igazi sztárokkal!

Galériánk olyan sztárokkal frissült ma este, mint Diablo, Fable, LEGO Batman, Midnight Club, Grid DLC, és még sorolhatnám. Tessék leellenőrizni!

Késik a Still Life második része

A Gameco Studios műhelyében készülő Still Life második része már idén nem jelenhet meg, csak a következő év elején várhatjuk, hogy a boltokba kerüljön.

Nem lesz Need For Speed: Undercover demo?

A GamingIndians.com kiderítette, hogy nem terveznek kiadni demo verziót a soron következő Need For Speed epizódból, melynek Undercover az alcíme.

Prince of Persia megjelenési dátum

Végre megtudtuk, hogy mikor érkezik a legújabb Prince of Persia epizód, amelyben egy új Herceget ismerhetünk meg, hű segítőjével az oldalán.

HWSW: Office-tól örökölheti kinézetét a Windows 7

A Microsoft elkészült a Windows 7 M3 (Milestone 3) változatával, amelyet már a legfontosabb partnerek is megkaptak - számolt be róla a HWSW.