Hírarchívum - 2008. szeptember

Lezárult a Mercenaries 2 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban egy darab eredeti Mercenaries 2: World in Flames PC-s játék talált gazdára. A szerencsés nyertesnek gratulálunk.

Peter Molyneux véleménye a Playstation 3-ról

Peter Molyneux, a játékvilág egyik neves alkotója szerint a Playstation 3 vár még arra a játékra, amely igazán megmutathatja, hogy mit is tud a gép.

Befejeződtek a Sacred 2: Fallen Angel munkálatai

Az Ascaron ma bejelentette, hogy aranylemezre került a Sacred 2: Fallen Angelnek mind az angol, mind az itthon forgalomba kerülő magyar verziója.

Új képek a Need for Speed: Undercoverből

Új képek érkeztek a Need For Speed: Undercoverből - a screenshotok középpontjában ismét a vezethető járművek vannak, teljes pompájukban.

Itt az utolsó Brothers in Arms kedvcsináló

Új trailer érkezett a Gearbox második világháborús játéksorozatának legújabb részéből, a Brothers in Arms: Hells Highwayből.

Tölthető a Fracture kipróbálható demója

A hétvégén letölthetővé vált a Fracture demója - persze csak azoknak, akik rendelkeznek LIVE vagy PSN hozzáféréssel. A teljes játék október 10-én jelenik meg.

Metal Gear Solid Existence - a Konami levédette

Mint tudjuk, a negyedik epizóddal véget értek a nehéz időket megélt Solid Snake kalandjai, ám úgy tűnik, hogy Kojima máris újabb projekten dolgozik.

The Witcher - javítás a bővített kiadás tartalmával

Aki esetleg attól tartott volna, hogy lemarad a The Withcer: Enchanced Edition újításairól és javításairól, csak mert nem hajlandó még egyszer megvenni a játékot, tévedett.

The Chronicles of Spellborn - bétateszt, megjelenés

A The Chronicles of Spellborn hivatalos honlapjáról derült fény az MMORPG pontos megjelenésének időpontjára, illetve újabb részletek láttak napvilágot a bétatesztről.

Október végén érkezik a Wii Music

Nem kell már sokat aludni a nyáron bejelentett Wii Music megjelenéséig, a Nintendo amerikai részlege a minap bejelentette, hogy a játék október 20-án kerül boltokba.