Hírarchívum - 2008. szeptember

Fight Night Round 4 - az első gameplay jelenetek

Az Electronic Arts is részt vett a Las Vegas-i GameStop Expón, ahol először mutattak be ingame jeleneteket a Fight Night Round új részéből.

A Steamről is letölthető a Crysis: Warhead

Habár a magyar szinkronnal érkező Crysis: Warhead megjelenése még várat magára egy picit, az angol változatot a Steamről is letölthetik az érdeklődők - persze legálisan.

Alone in the Dark - kérdéses az X360-as patch

Ha emlékeztek az Eden Games azt ígérte, hogy hogy kiad egy patchet az Alone in the Dark Xbox360-as verziójához, amint kijön a PS3-as változat.

Need for Speed: Undercover - gameplay videó

Már jó pár nappal előre beharangozta a GameTrailers TV, hogy az EA betekintést engedett számukra az ősszel érkező Need for Speed Undercoverbe.

Mercenaries 2 - tölthető a demo

Mától letölthető a már megjelent Mercenaries 2: World in Flames kipróbálható verziója az Xbox 360 tulajok számára, a PS3-as változat jövő héten érkezik.

Need for Speed: Undercover - befutott az új trailer

Megérkezett a Need for Speed: Undercover új videója, amelyben Tri-City egyik volt kopója, jelenleg pedig az egyik bűnöző banda vezetője, G-Mac látható.

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Szombat reggeli videóözön húsz új előzetessel

Változatosra sikerült a mai felhozatal, hiszen a húsz új videó tizenöt különböző címhez jelent meg, melyek között olyanok is feltűnnek, mint a FEAR 2: Project Origin.

Késik a Race Pro megjelenése

Az eredetileg novemberre kiírt Xbox 360 exkluzív Race Pro késni fog, mégpedig a következő év januárjáig, demo azonban még idén érkezik.

Burnout Paradise - hamarosan érkeznek a motorok

Hamarosan, pontosabban szeptember 18-án, csütörtökön jelenik meg a Burnout Paradise következő kiegészítése, amelyben helyet kapnak a motorok.