Hírarchívum - 2008. szeptember

Gears of War 2 - újabb fejlesztői videónapló

Befutott a harmadik fejlesztői videónapló a nemsokára megjelenő Gears of War 2-ből - a trailerben a Delta Squad csapat tagjairól tudhatunk meg egy-két új dolgot.

Kiadóra vár a régi-új The Chronicles of Riddick

Végső stádiumba került a 2004-es The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay konzolokra készülő változata, már csak egy kiadó hiányzik.

Bungie - a nagy visszaszámlálás

Egy érdekes visszaszámláló jelent meg a Bungie honlapján, amiről arra lehet következtetni, hogy hamarosan bejelntik azt a játékot, amit az E3-on szerettek volna.

Tölthető a Sacred 2 egyjátékos demója

Megjelent az Ascaron legújabb fantasy RPG-jének, az itthon teljesen magyarul megjelenő Sacred 2: Fallen Angelnek a kipróbálható demója.

Képek a leállított Halo MMORPG-ből

Az Ensemble Studios bezárásával a Halo MMORPG is a kukában landolt - most megtudhatjuk, hogy milyen lett volna a még csak be sem jelentett Halo Titans!

Grand Theft Auto: Chinatown Wars részletek

A Grand Theft Auto sorozat legújabb része a kínai negyedben fog játszódni, kizárólag Nintendo DS-re készül, és egyebek mellett drogot is árulhatunk benne.

Szerda délutáni galériamánia a Gamekapcson

Mai felhozatalunkban Afro Samurai, Dragon Age, Naruto, Skate 2, Spider-Man, Warhammer: Dawn of War 2, és még megannyi minden. Lesd meg!

HWSW: G1 Android - a mobilnet messiása?

Egy új platform, egy új eszköz és egy új rendszer születik meg egyszerre - a T-Mobile, a Google és a HTC kézenfogva ünnepelte a G1 bemutatóját - írja a HWSW.

Ingyenesen tölthető a the Suffering

A Midway ingyenesen letölthetővé tette 2004-es túlélő horrorját, a The Sufferinget, mely az egy évvel később megjelent Ties That Bind előzményeit dolgozza fel.

Bemutatkozik a The Punisher: No Mercy

A Marvel felfedte a legújabb játékát, mégpedig a The Punisher: No Mercy-t, mely egy Playstation 3 exkluzív, online mókára kihegyezett akciójáték lesz.