Hírarchívum - 2009. január

HWSW: Gazdasági szempontból hasznos a fájlcsere

A holland Gazdasági Minisztérium kutatása szerint a fájlcsere az ország javára válik, a letöltés ugyanis nem veszteség, a megmaradt pénzt a fogyasztók másra költik.

AionGuard leleplezés és scannek

A legújabb Edge magazin nem csak a Section 8-ről húzta le a leplet, de bemutatta a Just Cause készítőinek legújabb játékát, az AionGuardot is.

Singularity - behind the scenes videó és új képek

A tavalyi E3-on bejelentett Singularity a februárban megjelenő Game Informerben lesz premieres, ám a Raven Software-es srácok ezúttal se bírtak magukkal.

Befutottak az első Section 8 képlopatok

Megérkeztek az első, sajnos kicsit rossz minőségű képek a TimeGate Studios által fejlesztett, Unreal Engine 3.0-t használó Section 8-ből.

HWSW: Közeledik Magyarországhoz a T-Mobile G1

A Google Android szoftverplatformot futtató T-Mobile G1 hamarosan több európai országokba is megérkezik - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Elbocsátások a Mythic Entertainmentnél

Az Electronic Arts kénytelen megválni néhány munkatársától, akik a Mythic Entertainment fejlesztőcsapatában dolgoztak az elmúlt időszakban.

Drake már most népszerűbb Lara Croftnál?

Megkérdőjelezhető kijelentést tett az Uncharted-sorozat egyik fejlesztője: szerinte a játék főhőse, Drake már most népszerűbb a Tomb Raider Lara Croftjánál.

Már készül a harmadik America's Army

Készül az amerikai hadsereg által fejlesztett FPS legújabb, harmadik része. Az America's Army az idei év végén jelenik meg, s állítólag még jobb lesz, mint elődje.

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

Késik a The Wheelman megjelenése

A Tigon Studios által fejlesztett The Wheelman a tervek szerint február 20-án jelent volna meg, ám legalább egy hónappal többet kell rá várni.