Hírarchívum - 2009. január

Ingyenes újdonságok a Metal Gear Online-hoz

Új, ingyenesen letölthető játékmódra számíthatnak a Metal Gear Online játékosok a jövő héten. A kedden elérhetővé váló frissítés még színesebbé teheti a játékot.

A Crysis vezeti a hazai eladási toplistát

Múltkori előretörését felülmúlva, a január 18-ával zárult héten az aranyérmet zsebelhette be magának "grafikai csúcstartó" pozíciója mellé a Crysis.

Dawn of War II - támadnak az orkok

Alig egy hónap van hátra a Warhammer 40.000: Dawn of War II megjelenéséig, s bár sok szükség nincs rá, várakozásunkat továbbfokozzák az új videókkal.

GTA 4: The Lost and Damned megjelenési dátum

A Rockstar a minap bejelentette, hogy a kizárólag Xbox 360-ra készülő GTA 4 DLC hamarosan megérkezik, egészen pontosan február 17-én.

Premier képek a Terminator Salvation játékból

Befutottak az első screenshotok az idén nyáron mozikba kerülő Terminator Salvation játékváltozatából. A galériánkban összesen 11 új kép landolt.

God of War III - új előzetes anyagok februárban

PS3-tulajok, God of War rajongók, tessék bekarikázni a naptárban február 10-ét, akkorra várjuk ugyanis az újabb előzetes anyagokat a God of War III-ról!

További Spore játékok a láthatáron

Új Spore játékokon dolgozik a Maxis csapata, ugyanis nem kevesebb, mint három új bejelentés is történt, két játékot DS-re, egyet pedig Wii-re készítenek.

Riddick: Assault on Dark Athena kedvcsináló

A Startbreeze Studios által fejlesztett The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena kapcsán jelent meg három új kedvcsináló videó.

A Sony egyszerre optimista és pesszimista

Kaz Hirai durván, de magabiztosan leszólta a konkurenciát, míg a Sony a 2009-es üzleti év bevételeit illetően nem túl bizakodó a gazdasági válság miatt.

Lehet jelentkezni a Section 8 bétájára

Csak pár napja futottak be az első érdekességek a TimeGate legújabb készülő játékáról, a Section 8-ról, ma már akár a bétatesztre is lehet jelentkezni.