Hírarchívum - 2009. január

Resident Evil 5 - terítéken a történet

Újabb, több mint ötperces videót tett elérhetővé a Capcom, amely a következő Resident Evil történetébe avat be minket - vigyázat, spoilerek előfordulhatnak!

Csütörtök délutáni galériamánia

Az Aionguard, a Cellfactor, a Red Alert, a Riddick, a Skate, a World in Conflict és a többi finomság mellett még az októberben leállított Tiberiumból is érkeztek új képek!

Tölthető a FEAR 2: Project Origin demója

Alma ismét akcióba lendülhet, hála a FEAR 2: Project Origin ma megjelent demójának. Az ingyenes változat PC-re és újgenerációs konzolokra is tölthető!

Befejeződtek a Killzone 2 fejlesztési munkálatai

Startra kész a Playstation 3 konzol idei első nagy dobása, a Guerrilla Games ugyanis ma bejelentette, hogy végeztek a Killzone 2 fejlesztési munkálataival!

Még lehet jelentkezni a Battlefield: Heroes bétájára

A DICE hamarosan újabb tömegek előtt nyitja meg a Battlefield: Heroes zárt bétáját. A tesztre bárki jelentkezhet, csak egy regisztráció szükséges.

Halo 3: ODST - nem árt majd óvatosnak lenni

Kiegészítőről lévén szó többségünk valószínűleg nem is várna többet az ODST-től néhány új karakternél és a kiegészült történetnél, ám a Bungie szerencsére nem éri be ennyivel.

Sűrű tavaszt ígér a Ubisoft megjelenések terén

A Ubisoft márciusra több várva-várt cím kiadásával készül, így többek között a hónap végén érkezik az I Am Alive is, amely a kiadó egyik legfrissebb alkotása.

Street Fighter 4 - A hősök története

A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik része nagyszerű szórakozás lehet a verekedős játékok kedvelőinek, mint azt a friss videó is bizonyítja.

Killzone 2 - Bevezető videó

Új videó került napvilágra a hamarosan megjelenő Killzone 2 kapcsán, amely nagyon jóra sikeredett, megteremti a játék komor hangulatát.

Friss képek a szerdai erőleveshez

Új screenshotok érkeztek, ezúttal is az ebédhez igazítva. Van DC Universe Online, GTA: Chinatown Wars, Godfather 2, Wheelman, Warhammer, meg minden más!