Hírarchívum - 2009. január

Új projekten dolgoznak a Race fejlesztői

Új projekten dolgozik a minőségi szimulátorairól ismert SimBin: a Project Toad nem egy teljesen új program lesz, hanem a Race és GTR játékokat fogja kiegészíteni.

Lost Planet mozi kétszázmillió dollárért

Nyáron tudtuk meg nemhivatalos forrásból, hogy film készül az eleinte X360-, majd multiplatform sikercím, a Lost Planet alapján - az újabb hírek szerint nem is kis pénzből.

Kiszivárgott előzetes Indiana Jones új kalandjairól

Igaznak bizonyultak az Indiana Jones and the Staff of Kings című játékról szóló pletykák, legalábbis a most kiszivárgott trailer alapján valószínűsíthető, hogy a projekt létezik.

Újabb javítás érkezett a Grand Theft Auto IV-hez

Sokan fellélegezhetnek, mivel nemrég elérhetővé vált a Grand Theft Auto IV legújabb, 1.02-es verziószámot viselő frissítése, amely számos hibát készül orvosolni.

Burnout Paradise - amit jó tudni az új frissítésről

Február hatodikán érkezik a Burnout Paradise következő frissítése, az alábbiakban pedig összefoglaljuk, hogy milyen újdonságokat találunk majd az ingyenes DLC-ben.

Új Star Wars: The Old Republic képek

Új képek láttak napvilágot a Bioware által fejlesztett Star Wars MMO kapcsán, amely a The Old Republic alcímet viseli majd, ám a megjelenési dátuma ismeretlen.

GTA 4: The Lost and Damned - honlap és videók

A Rockstar a minap bejelentette, hogy elindult a Grand Theft Auto 4 első DLC tartalmának honlapja, ahol megannyi információ megtalálható a játékról.

Aranylemezre került a Halo Wars

Aranylemezre került az Ensemble Studios által fejlesztett Halo Wars, amely a népszerű univerzumban játszódó stratégiai játék lesz, és a jövő hónapban jelenik meg.

Cáfolták a PS3-as Mass Effect pletykákat

Ahogy azt sejteni lehetett, az Electronic Arts-nál sokadszorra is cáfolták a Mass Effect PlayStation 3-as portjával kapcsolatban felröppenő pletyákat.

Friss helyzetjelentés a Ubisofttól

Mégsem jelenik meg márciusban az I Am Alive, karácsonykor jöhet az Assassin's Creed 2 és az új Splinter Cell, a Prince of Persia eladásai pedig alulmúlták a várakozásokat.