Hírarchívum - 2009. november

Készül a Heroes of Might & Magic hatodik része?

Könnyen lehet, hogy már jó ideje készül a Heroes of Might & Magic sorozat hatodik része. A fejlesztéseket ezúttal a Ubisoft sanghaji stúdiójára bízták.

Jövő héten jön a Bayonetta demója

Bár a japánok már magát a végleges verziót is kipróbálhatták, a hazai megjelenésre a jövő év elejéig várni kell - szerencsére a demó már december elejétől letölthető.

Ráncfelvarrás vár az Aion: Tower of Eternity-re

Alapos ráncfelvarrás vár az Aionra - a legfrissebb, közel tízperces videóból kiderül, hogy mennyit fejlődött grafikailag az amúgy sem csúnya játék.

Nyerj Toshiba külső merevlemezt + Dragon Age-et

Legújabb nyereményjátékunkban egy 500 GB-os Toshiba Store Art külső merevlemezt, egy Dragon Age PC játékot és egy GK bögrét nyerhetsz. Zsebeld be mind!

Lezárult a WayteQ N800 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a WayteQ jóvoltából egy darab WayteQ N800 autós GPS-t és egy Gamekapocs bögrét sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

HWSW: Kétezer PS3-at vesz az amerikai légierő

Az amerikai légierő kutatólaborja jelenleg is rendelkezik egy több mint 300 PlayStation 3-ból álló rendszerrel, ezt most újabb 2200 géppel bővítik - írja a HWSW.

Idén légy te a FIFA Interaktív Világbajnok!

Az FIWC egy egész futball-idényt felölelő bajnokság, melyben a világ számos tájáról érkező FIFA 10 játékosok mérkőznek meg "Az Év FIFA Interaktív Világbajnoka” címért.

Mass Effect 2 meglepetéssel készül a Bioware

Nem csak a Gamekapocs, a Bioware is meglepetéssel készül a hétre (lám, mennyi közös van bennünk), ám ők a Mass Effect 2-vel kapcsolatban fognak valamit bejelenteni.

Halo Legends: The Duel - a Halo anime új része

Nyilván minden Halo-rajongó tud az első japán animációs projektről, a Halo Legendsről, melynek egyik epizódját most végre bárki megnézheti.

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.