Hírarchívum - 2009. december

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Grafikust keres a Mafia2.hu rajongói oldal!

Wantoo eltűnését követően grafikus nélkül maradt a Mafia2.hu. A készítők szeretnék orvosolni a problémát, úgyhogy aki kedvet érez a dologhoz, olvasson tovább!

Lezárult a karácsonyi Xbox 360 nyereményjáték!

Karácsonyi játékunkban az Überkonzol jóvoltából egy Xbox 360-at sorsoltunk ki. A szerencsés nyertest telefonon már értesítettük, az ajándékához gratulálunk!

Heavy Rain - Már nem csak egy játék

Ezekkel a szavakkal illette alkotását David Cage, a Heavy Rain sorozat atyja. Véleménye szerint ez már a szórakoztatás egy új formája.

Batman: Arkham Asylum 2 - A videó elemzése

A Gametrailers csapata újra és újra megnézte a Batman: Arkham Asylum 2 debütáló videóját, és velünk is megosztják észrevételeiket a folytatással kapcsolatban.

Jövőre érkezik a Serious Sam harmadik epizódja

A Croteam még csak most jelentette meg az első rész felújított változatát, ám már a harmadik epizód is készül, amely a következő esztendőben érkezik.

Just Cause 2 - A káosz szigete

Új videó érkezett az Avalanche által fejlesztett játékból, amelyben ismét Rico Rodriguez nem mindennapi kalandjait élhetjük át földön, vízen és levegőben.

Brutal Legend: Hammer of Infinite Fate kedvcsináló

A Jack Black főszereplésével készült Brutal Legend nagyszerű világa kibővült, ugyanis megérkezett a Hammer of Infinite Fate névre keresztelt DLC.

Ghost Recon: Future Soldier bejegyezve

A Superannuation jelentése szerint a Ubisoft bejegyezte a Ghost Recon: Future Soldier nevet, amely valójában a már bejelentett negyedik részt takarja.

Heavy Rain - A DLC és a gyűjtői kiadás részletei

Sok pletyka és találgatás után a Sony hivatalosan is bejelentette a még meg sem jelent Heavy Rain első DLC-jét, és az európai gyűjtői kiadás is bemutatkozik.