Hírarchívum - 2009. április

Armed Assault 2 - Megjelenés és követelmények

Közzétették az Armed Assault 2 hivatalos megjelenési dátumát és a pontosított rendszerkövetelmények is napvilágot láttak, lássuk, mik is azok.

Dark Void - gameplay áradat a Captivate 2009-ről

A Capcom Captivate 2009 rendezvényéről érkezett pár videó, melyeken a Dark Voidot csodálhatjuk meg mozgás közben. Összesen 7 perc gameplay látható!

Batman: Arkham Asylum - A hivatalos gépigény

A Rocksteady Studios által fejlesztett Batman: Arkham Asylum az eddig látottak alapján ígéretesnek tűnik sőt, még a gépigénye is egész elviselhetőnek tűnik.

Leállították a konzolos The Witcher fejlesztését

A CD Projekt Red leállította a The Witcher: Rise of the White Wolf fejlesztését a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva, így nem készül el a konzolos változat.

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!

Új pálya érkezik a Battlefield: Heroes-hoz

Nincs sok hátra a Battlefield: Heroes hivatalos startjáig, viszont a béta teszt addig is dübörög tovább, miközben újabb pályák érkeznek a játékhoz.

Multiplatform lesz a Grand Slam Tennis

Mégsem lesz Wii-exkluzív az Electronic Arts új sportjáték-sorozata, a Grand Slam Tennis PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon is tiszteletét teszi majd.

Játék készül Mr. T főszereplésével

Vélhetően senkinek sem kell bemutatnunk Mr. T-t, a legendás A-Team oszlopos tagját, aki a Zootfly csapatának köszönhetően videójátékhőssé válik hamarosan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg a legtöbben Wolverine-lázban égnek a héten, azonban akad itt még egyéb érdekesség is, így érdemes átböngészni rovatunk legújabb részét!

Bemutatkozik az Uncharted 2 multiplayer módja

Az Uncharted második részének co-op és multiplayer jeleneteit vehetjük szemügyre, három frissen befutott trailer segítségével. Finoman szólva orgazmus szemeinknek!