Hírarchívum - 2009. április

Need for Speed: Nitro - az első képek

Megérkeztek az első Need for Speed: Nitro képek, melyek a spanyol NGamer magazinból lettek scannelve. A minőség nem a legjobb, de ez is valami!

Ismét mozgásban a Dead Rising 2

Befutott a Dead Rising 2-t bemutató első komolyabb videó. Nem sok minden változott az elődhöz képest - a játék hangulata ezúttal is fantasztikus lesz!

Darkest of Days - képek és egy friss trailer

A Darkest of Days már jó pár éve fejlesztés alatt áll az 8Monkey Labs, és a Phantom EFX felügyelete alatt, most pedig egy friss video kíséretében több új kép is előkerült.

A Tricellnek nincs köze a sertésinfluenzához

Egyre komolyabban terjed a sertésinfluenza, Mexikóváros pedig lassan Racoon City-vel kerül egy lapra. Az ENSZ tagadja, hogy a Tricell állna a dolgok hátterében.

Megtekinthető a Szellemírtók játék intro videója

Júniusban érkezik a várva-várt Ghostbusters - a Dan Aykroyd és Harold Ramis közreműködésével készülő játéknak már megtekinthető az intro videója!

Megérkezett a legfrissebb hazai toplista

Az április 19-ével végződő héten sem történt sok változás a hazai játékeladásokat összegző toplistán, az élmezőny még mindig a régi, s többiek is alig mozdultak a helyükről.

Friss screenshotok hétfő délutáni sziesztához

Nem csak Garfield utálja a hét első napját, de lassan itt az este, ideje leülni, és meglesni, milyen screenshotok jelentek meg a hétvégén.

HWSW: Összeomlott Közép-Kelet-Európa PC-piaca

A legfrissebb adatok szerint a Közép-Kelet-Európa régióban 2008 első három hónapjához képest újabb 10 százalékkal zuhantak a PC eladások - írja a HWSW.

Itt a második Midnight Club: Los Angeles DLC

A Rockstar kiadta Midnight Club: Los Angeles második, South Central nevet viselő DLC-jét. A letölthető tartalom új járműveket épít be a játékba.

Leállították a Six Days in Fallujah fejlesztését

A Konami hivatalosan is bejelentette, hogy leállítják a PC-re és konzolokra készülő Six Days in Fallujah fejlesztését. A hírt a japán The Asahi Shimbun magazinban tették közzé.