Hírarchívum - 2009. április

Nem lesz drága a Battlefield 1943

Az Electronic Arts igen baráti áron adja az idén júniusban PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő Battlefield 1943-at. Bár kinek mi az olcsó.

Tölthető a Red Faction: Guerrilla konzolos demója

Megjelent a páratlan tereprombolásával hírnevet szerzett Red Faction: Guerrilla kipróbálható demója. A próbaváltozat a PSN-ről és a LIVE-ról is tölthető!

Jokert is irányíthatjuk a PS3-as új Batmanben

Egy Playstation Home plakátról tudtuk meg, hogy Jokert is irányíthatjuk majd a hamarosan megjelenő Batman: Arkham Asylum PS3-as változatában.

BioShock 2 - interjú, gameplay és friss képek

A német PCGames egy exkluzív interjú kíséretében friss gameplay jeleneteket, illetve képeket mutatott be a Bioshock 2-ről. Nagyon ütős anyagról van szó!

STALKER: Call of Pripyat - hírek és látnivalók

A STALKER sorozat legújabb részét alig két hete jelentették be, ma pedig már be is futottak az első hírek és látnivalók. Az új epizód a Call of Pripyat címre hallgat.

Final Fantasy XIII - A végleges változat más lesz

A Square Enix által fejlesztett játék kipróbálható változatával már sokan játszhattak, ám a fejlesztők ígéretei szerint a végleges változat merőben más lesz.

Bemutatták az új Aliens vs Predator játékot

Igaznak bizonyultak a februári pletykák, a SEGA műhelyében újabb Aliens cím van készülőben. A frissen leleplezett játék ismét a Predatorok elleni harcot dolgozza fel.

Két Forma 1 játékon is dolgozik a Codemasters

A Codemasters jelenleg két Forma 1 játékon is dolgozik, azonban az elsőként PC-re, PS3-ra és X360-ra bejelentett szimulátor már nem jelenik meg idén.

Megérkezett a UFC 2009: Undisputed demója

Hosszas várakozás után végre kipróbálhatják a rajongók a UFC 2009: Undisputed-ot: a demót mind a PlayStation 3-, mind az Xbox 360-tulajok letölthetik.

Befejeződtek a Velvet Assassin munkálatai

A Replay Studios örömmel jelentette, hogy a Velvet Assassin munkálatai befejeződtek, a második világháborús lopakodós játék készen áll a megjelenésre.