Hírarchívum - 2009. július

Comic-Con 2009: Októberben jön a Borderlands

A Comic-Conról nem hiányozhatott a közelmúltban képregényes külcsínt kapott Borderlands sem. A Gearbox októberben érkező üdvöskéjéhez egy új trailer is érkezett.

Bajban a Stargate Worlds fejlesztői

A MGM visszaveheti a Csillagkapu-licencet, amennyiben a sorozat alapján Stargate Worlds néven MMORPG-t fejlesztő Firesky-nak nem sikerül pénzhez jutnia.

Comic-Con 2009: Jigsaw beteges játékai

Vadi új videókat is szemügyre vehetünk a játék kapcsán, amelyben mi magunk leszünk Jigsaw legújabb áldozatai, a tét pedig nem más, mint az életünk.

Hazai játékeladási toplista

Még mindig a filmes adaptációk uralják a toplistát, a Harry Potter és a Transformers mellé ráadásul már az új Jégkorszak játékváltozata is felküzdötte magát.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat képek és hírek

Oleg Yavorsky, a GSC GameWorld PR igazgatója ismét nyilatkozott egy rövid interjúban, a legújabb S.T.A.L.K.E.R. kiegészítő és az Xbox 360-as port kapcsán.

Comic-Con 2009: Ismét mozgásban Alan Wake

Hosszú idő után az idei Comic-con rendezvényen végre ismét mozgásba lendült Alan Wake, az író, kinek rémálmai megelevenednek és ellene fordulnak.

Az Avatar hangjai

Régóta tudni lehet, hogy James Cameron Avatar című sci-fijéből játék is készül. Most azonban kiderült, hogy híres színészeket hallhatunk majd játék közben.

Micro SD-n jelennének meg a Disney-filmek

A Disney új ötlettel állt elő japán részlegénél filmjeik terjesztésével kapcsolatban. Nem Blu-Ray, nem DVD, inkább a Micro SD mellett döntöttek.

Dobkiegészítő a DS-es Band Hero-hoz

Míg a legtöbb platformon egyszerű pénzlehúzásnak tűnik a Band Hero, addig a Nintendo DS-es változatban jócskán találkozhat újdonsággal a játékos.

Már készül a Yakuza negyedik része

Noha nyugaton még a harmadik rész sem jelent meg, a japán fejlesztők már a negyedik Yakuzán szorgoskodnak, amely újfent PlayStation 3-exkluzív lesz.