Hírarchívum - 2009. július

GangStar - igényes GTA klón iPhone-ra

Ha valaki jártas az iPhone játékok területén, akkor tudja, hogy a GameLoft játékok a legjobbak közé tartoznak, ezért is érdemes odafigyelni a GangStarra.

Régi-új videón lendül mozgásba a Mass Effect 2

Noha az idei E3-on már láthattunk pár ingame jelenetet, az IGN-nek sikerült egy hosszabb videót is beszereznie a nagy sikerű Mass Effect második részéből.

HWSW: A PC-piac látszólag túl van a válságon

A jelek szerint az elektronikai iparral tandemben a PC-piac is hamarosan visszanyeri erejét, ami bizakodásra adhat okot az IT-szakma számára - írja a HWSW.

Újabb Avatar információk láttak napvilágot

Friss érdekességek derültek ki a Comic-Conon a James Cameron filmje alapján készülő játékról. Többek között a történetről, és nem utolsó sorban a főhősről is értesültünk.

Halálos Űr hamarosan a mozikban is

Az Electronic Arts nagyszerű játéka, a Dead Space most a mozikban is tovább borzolja idegeinket. Zöld utat kapott az élőszereplős film.

Kalózok is részt vettek a Comic-conon

Senki ne ijedjen meg, nem törték fel a rendezvény szervereit, csupán arról van szó, hogy hivatalosan is megerősítették a Karib-tenger kalózai című film folytatását.

Piros és kék vezérlők a Playstation 3-hoz

A japán tulajok már megannyi szín közül választhatnak, ám októbertől Amerika is kap új vezérlőket a Playstation 3-hoz, s talán Európába is érkezik belőlük.

Nem kell telepíteni az Uncharted folytatását

A Playstation 3-ra megjelent Uncharted hatalmas sikereket ért el, s nem volt kérdéses, hogy lesz folytatása a játéknak, amit nem kell telepíteni konzolunkra.

MMO készül az Alkonyat alapján?

A Massivly értesülései szerint már javában zajlik a hazánkban Alkonyat néven ismert film játékváltozatának fejlesztése amely egy MMO formájában jelenik meg.

Dragon Ball Z: Raging Blast - Új képek a galériában

Nem kevesebb, mint negyven új kép került a galériánkba az ősszel megjelenő Dragon Ball Z: Raging Blast című játékból, amelyben ismét visszatérnek a nagy kedvencek.