Hírarchívum - 2009. július

SW: The Old Republic - A készülő MMO hangjai

Új documentary video jelent meg nem is ly régen az Star Wars: The Old Republic hivatalos oldalán, amelyet a Gametrailers csapatának köszönhetően megtekinthetünk.

Comic-Con 2009: Az Electronic Arts listája

Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.

Nyerj eredeti Gyémánt Kiadás játékokat!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából három darab különböző, Gyémánt Kiadású PC-s játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Lezárult az ArmA II nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű ArmA II játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Ismét mozgásba lendült a gyilkos hajlamú Kratos

A Sony által fejlesztett God of War egyre izgalmasabbnak ígérkezik. Talán ez lesz az a játék, ami miatt tömegek fognak majd a Playstation 3 mellett dönteni.

Új projekten dolgozik a Bioshock dizájnere

A Bioshock első részének dizájnere, Ken Levine nem vesz részt a folytatás munkálataiban, mert jelenleg egy sokkal érdekesebb projekten dolgozik csapatával.

Mafia 2 - 15 percnyi gameplay jelenetek

Több, mint 15 perces prezentációt nézhettek meg a 2K Games jóvoltából a Mafia 2-ről, amely a tervek szerint 2010 első negyedévében fog megjelenni.

Hosszú bemutatóval készül a Sony

Az idén Kölnben megrendezésre kerülő Gamescon-on három óra tömény információt zúdít ránk a Sony Computer Entertainment Europe. Kíváncsian várjuk.

HWSW: Hatalmas visszaesés az amcsi játékpiacon

Az ezredforduló óta nem látott visszaesést produkált júniusban az amerikai játékipar. Az NDP felmérése szerint a forgalom éves szinten 31%-ot zuhant - írja a HWSW.

Októberben érkezik az Operation Flashpoint 2

A háborús játékok kedvelői ősszel belevethetik magukat az izgalmakba, ugyanis októberben érkezik a Codemasters által fejlesztett Operation Flashpoint 2.