Hírarchívum - 2009. július

GamesCom 09: Debütál a Crysis második része?

Az egyik Electronic Arts dolgozó Twitter lapján egy érdekes kis bejegyzés tűnt fel, ami arra enged következtetni, hogy lassan megmutatja magát a Crysis 2.

Resident Evil 5 - A hivatalos gépigény

A Resident Evil ötödik része nagyszerűen sikerült a konzoljainkra, ám a Capcom úgy gondolta, hogy a PC-sek se maradjanak ki a vérfagyasztó rettegésből.

Jövőre érkezik Sam Fisher új kalandja

Nem, sajnos nem egy új bejelentésről van szó, hanem a Conviction alcímet viselő folytatás késéséről, amely a következő évben jelenhet csak meg.

Nem a Starbreeze fejleszti a The Darkness 2-t

Arról már tudni lehet egy ideje, hogy folytatás készül a 2007-es esztendő egyik legjobbjához, ám már egy másik gárda kezeskedik a játék minőségéért.

Modern Warfare 2 - Mozgásban a többjátékos mód

A most megjelent videóból kiderült, hogy egy csöppet sem lesz laposabb, ingerszegényebb, mint elődje volt. Sőt, talán még annál is jobb lehet a folytatás.

Augusztusban indul a Champions Online nyílt bétája

Augusztusban sok szerencsés belevetheti magát a Cryptic Studios által megálmodott kalandokba, ugyanis akkor kezdődik a Champions Online nyílt bétája.

Tron: Legacy lesz az új film címe

Nem is oly rég mutatták be az első rossz minőségű előzetest az akkor még Tr2n címet viselő filmből, amely az 1982-es alkotás folytatása lesz. Most kiderült a végleges cím.

Késik a The Clone Wars - Republic Heroes

Késni fog a LucasArts gondoskodó felügyelete alatt készülő Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes megjelenése, mégpedig majdnem egy hónapot.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő heti kínálatból mindenképpen érdemes kiemelni az új The King of Fighters-t, de említésre méltó darab lesz az East India Company és a Wii Sports Resort is!

Comic-Con 2009: God of War III - Szárnyas Kratos

Két új videó látott napvilágot a God of War harmadik részéről, amelyekben szemügyre vehetjük Kratos hárpiák elleni küzdelmét, valamint egy interjút is láthatunk.