Hírarchívum - 2009. július

Év végén jelenik meg a The Saboteur

A Pandemic Studios ma bejelentette, hogy már nem kell sokat várni a The Saboteur megjelenésére, ugyanis év végén már a boltok polcaira kerül a játék.

Imádják a Modern Warfare 2: Prestige Edition-t

Úgy tűnik, elnevezésének megfelelően valóban presztízs értéke lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2 gyűjtői kiadásának, a csomagból valahol már most alig lehet kapni.

Bemutatták az új Guitar Hero kontrollereket

Már csak másfél hónapot kell várnunk a Guitar Hero 5 megjelenéséig, így a RedOctane elérkezettnek látta az időt az új "hangszerek" bemutatására.

Idén már nem jelenik meg a Bayonetta

A Bayonetta a Sega egyik legígéretesebb címének tűnik, s nem csak szerintünk, de a kiadó fejesei szerint is, akik éppen ezért döntöttek a megjelenés eltolása mellett.

Gamer mozifilm készül a 300 sztárjával

Ki ne ismerné a nagy Leonidas királyt, ki 300 hű katonájával harcolt az előrenyomuló perzsák ellen. Most is rajta múlik minden, de ezúttal nem lesz ilyen egyszerű dolga.

Miért is nincs még Xbox kézi konzol?

Shane Kim, aki a Microsoftnál stratégiai-üzleti alelnök, most elárulta miért is nem szálltak be még a handheld háborúba. Nyomós okaik vannak rá, melyeket ki is fejtett.

Penge nélkül folytatódik a Penge trilógia

Stephen Norrington elárulta, hogy a legújabb Penge film egyáltalán nem Pengéről szól majd. Helyette ellensége, Deacon Frost lesz majd a kulcsfigura.

Felfedték az Assassins Creed 2 dobozfotóit

A UbiSoft oly sok hónap után végre felfedte az Assassins Creed 2-nek a dobozfotóját. A képen nincs sok meglepetés, de legalább már tudjuk, hogy mit kell keresni a polcokon!

Csak jövőre kezdik forgatni az Üvegtigris 3-at

Vegyes érzésekkel várjuk az Üvegtigris trilógiává bővülését. Az első rész kultikus lett, a második laposra sikeredett, a harmadik pedig csúszni fog.

Végre jelmezben a Prince of Persia film főhőse

Végre nem csak a csupasz felsőtestét, hanem ruhában is láthatjuk Jake Gyllenhaalt, a Prince of Persia: The Sands of Time című mozifilm főhősét.