Hírarchívum - 2009. július

Fejlesztés alatt az EndWar második része

Az újszerű irányítást alkalmazó EndWar a harmadik világháború idejére kalauzolta el a játékosokat - hamarosan a sztori folytatódik, már készül a második rész!

HWSW: Virtuális pénzforgalom a flashjáték-iparban

A Flash-játékokat eredetileg hobbiból kezdték gyártani lelkes programozók, manapság viszont már több tízezer darab kering az interneten, s elfogadható bevételt is termelnek.

Befutott a The Beatles: Rock Band számlistája

Az új Rock Bandben a The Beatles pályáját követhetjük végig 45 nagyszerű szám segítségével. Most kiderült, hogy mik lesznek a legnagyobb slágerek a játékban!

South Park: Lets Go Tower Defense Play! trailer

Egy videóinterjú társaságában befutott az első gameplay a Trey Parker és Matt Stone rajzfilmsorozata alapján készülő South Park: Lets Go Tower Defense Play! játékból.

Metal Gear Solid: Peace Walker - casting fázisban

A Metal Gear sorozat következő részének már az audio munkálatait kezdik, a napokban fog eldőlni, kiknek a hangjai fognak ránk visszaköszönni játék közben.

Kivonatok a Gears of War film forgatókönyvéből

A Kotaku birtokába jutott a 2010-ben érkező Gears of War mozifilm forgatókönyvének vázlata, amit Chris Morgan vetett papírra. Ebből szemezgetünk most.

Sam Raimi rendezi a Warcraft-filmet

Ma reggel, a Comic Con előtt jelentette be a Blizzard és a Legendary Pictures, hogy végül Sam Raimi fogja rendezni a Warcraft-filmet, rá esett a választás.

Igazi térbeli 3D-s élmény hamarosan PSP-n!

Szeretnéd tényleges három dimenzióban látni kedvenc PSP-s figurádat? Kipróbálnád a térbeli hentelést Kratossal? Nem kell sokat várnod.

Különleges kontroller a Modern Warfare 2-höz

Robert Bowling a játék Twitter oldalán jelentette be, hogy a Modern Warfare 2 különleges kontrollert fog kapni, amely bejegyzése szerint egy kicsit megbuherált gamepad lesz.

Újra megjelennek a PS2-es GTA City Stories részek

A Rockstar Games nem felejti el népszerű játékait, és egybe csomagolva újra kiadja Playstation 2-re a GTA Vice City Stories-t és a Liberty City Stories-t.