Hírarchívum - 2009. július

Újabb Left 4 Dead 2 gameplay érkezett

Újabb gameplay videó látott napvilágot Left 4 Dead második részéről, amelyben megszemlélhetjük a Shanty Town nevezetű pályát - csak felnőtteknek!

Uncharted 2: megjelenési dátum és borító

Régóta vártuk már az Uncharted 2: Among Thieves megjelenését. Most végre megvan a dátum, és kiadó ezzel együtt felfedte a borítóterveket is.

MGS: Peace Walker - az igazi ötödik rész?

Hideo Kojima most elárulta, hogy mit is tekint igazán a Metal Gear Solid széria folytatásának, vagyis az ötödik résznek. A szerencsés nyertes a PSP-s Peace Walker!

Iron Man 2: The Game hivatalosan is bejelentve

Ki ne szeretne minden erővel felruházó páncélzatot viselni, melynek segítségével az egeket szelhetnénk át és beépített fegyver arzenálunk pusztíthatnánk el mindent.

DS-re is megjelenik a Rabbids Go Home

Az eredetileg Rayman-játékként indult vérnyulas őrület nem sokkal később alaposan kinőtte magát egy Nintendo-exkluzív, könnyed szórakoztatásra szánt fejőstehénné.

Command & Conquer 4 - újabb infók és látnivalók

Szombaton jelent meg a PC Jeux legfrissebb száma, amelyben egy komolyabb előzetes formájában olvashattunk az új Command & Conquer játékról.

Dante's Inferno - nem lesz PC-s verzió

A pletykákkal ellentétben nem készül számítógépes verzió a Dante's Infernóból, a játékot továbbra is csak PS3, X360 és PSP platformokra tervezik kiadni.

Call of Duty: World at War - úton az új kiegészítő

Modern Warfare 2 ide vagy oda, azért a Call of Duty: World at War is megéri a pénzét, utóbbihoz ráadásul hamarosan újabb kiegészítő érkezik.

Íme a Prince of Persia mozifilm plakátja

Nem is oly rég beszámoltunk Jake Gyllenhaal profin sikerült jelmezéről, ma pedig láthatjuk a mozifilm mesterien összerakott kedvcsináló plakátjait.

LittleBigPlágium - Brazil tévében Sackboy

Úgy tartják, hogy az igazán sikeres amit sokan másolnak. Most éppen Braziliában irigyelték meg a PS3-as LittleBigPlanet sikerét. Olyannyira, hogy másolják is.