Hírarchívum - 2009. szeptember

Ferrarik a Need for Speed: Shiftben?

Modderek egy csoportja a Need for Speed: Shift állományaiban való kutatás közben egy érdekes felfedezést tett. Az egyik fájlban többször is feltűnt a Ferrari neve!

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő héten érkezik többek között az új Tales of Monkey Island, a Risen, a Motorstorm: Arctic Edge, a PSP-s Gran Turismo és a Ninja Gaiden Sigma 2 is.

Kétmillió Battlefield Heroes játékos

Az EA örömmel jelentette, hogy a Battlefield Heroes regisztrált játékosainak a száma elért a kétmilliót, és ennek örömére egy vadi új pálya is érkezik.

Mától olcsóbb a Nintendo Wii

A Nintendo még tegnapelőtt bejelentette az árcsökkentést, amely mától lépett érvénybe: 200 dollár a Nintendo Wii játékkonzol ajánlott fogyasztói ára.

Modern Warfare 2 - Demó a megjelenés után

Az Infinity Ward bejelentette, hogy a megjelenés előtt nem fogunk demó változatot kapni a játékból, mert a teljes verzióra kell koncentrálniuk, de utána elképzelhető.

Elérkezett a 2GB-os XBLA játékok kora

A megjelenéskor csak 50 MB-os lehetett egy XBLA (Xbox Live Arcade) játék, ám mostanra ennek sokszorosát is elérheti a méret, egészen 2 GB-ig.

TGS 2009: Kojima és a Natalra szánt játékok

A Metal Gear sorozat atyja, Hideo Kojima a Kotakunak elárulta, hogy a jövőben szeretne igazi hardcore játékokat készíteni a Microsoft mozgásérzékelőjéhez.

TGS 2009: Dead Rising 2 - mozgásban a multiplayer

A Tokyo Game Show-n végre bemutatkozott a Dead Rising 2 többjátékos módja. A multiplayer komoly körítést kapott, ezt most egy új videó is szemlélteti!

TGS 2009: The Last Guardian érdekességek

Egy új, közel ötperces fejlesztői videónapló és néhány érdekes információ is befutott Fumito Ueda új projektjével, a The Last Guardiannal kapcsolatban.