Hírarchívum - 2009. szeptember

TGS 2009: Bemutatkozik a Nier Gestalt is

A Square Enix új játékának Playstation 3-ra szánt változata nem is oly rég bemutatkozott, most pedig a Gestalt alcímet viselő, Xbox 360 szánt verziót láthatjuk.

TGS 2009: Fantasztikus Assassins Creed 2 trailer

Egy nagyon hangulatos trailer érkezett az Assassins Creed folytatásáról, amely nagyszerű ingame jeleneteket is tartalmaz, és egy kis szeletet a történetből.

Guitar Hero bajnokság a Hangfoglaláson

Guitar Hero bajnokság lesz a Syma Sport- és Rendezvényközpontban október 2-4. között, a Hangfoglalás Zenei Kiállítás és Szemle keretein belül.

TGS 2009: Végleges dátumot kapott a Prison Break

A Prison Break nagy sikereket elért sorozat, melyből végre játékadaptációt is készítenek - a program viszont idén már nem jelenik meg.

TGS 2009: Mozgásban a James Cameron's Avatar

Több, mint három percen keresztül mozog a James Cameron's Avatar játékváltozata, amelyet a Tokyo Game Show alkalmából mutatott be a Ubisoft.

TGS 2009: New Super Mario Bros. novemberben

A Nintendo kitűzte a New Super Mario Bros. Wii-s verziójának hivatalos megjelenését: az új Mario Európában november 20-án kerül a boltok polcaira.

TGS 2009: Készül az SBK legújabb része

Az Infront Motor Sports, a Black Bean Games és a Milestone a minap jelentette be az SBK legújabb részét, melyynek megjelenése jövő tavasszal várható.

TGS 2009: Újabb Dragon Age előzetes érkezett

A Tokyo Game Show-ra időzítette az Electronic Arts és a BioWare a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins egyik szereplőjének, Zevran bemutatását.

TGS 2009: Demóval érkezik a God of War Collection

A korábbi hírekkel ellentétben mégis kipróbálhatja a God of War harmadik részét az, aki megvásárolja az első két játékot tartalmazó God of War Collectiont.

TGS 2009: 12 nagyobb csapat támogatja a Natalt

A Microsoft is eldicsekedett a Natalt övező fejlesztői rajongásról: az új technológiát már gyakorlatilag az összes nagyobb kiadó támogatja, s új projektek is bőven várhatók.