Hírarchívum - 2010. január

Mass Effect 2 - Újabb videók a fejlesztésről

Újabb videókat adott ki a fejlesztő Bioware, amelynek köszönhetően ismét megtudhatunk néhány érdekességet a fejlesztésről és a Normandyról is.

Lesz még God of War a harmadik rész után is

A SCE Santa Monica embere, John Hight elmondta, hogy a God of War III lesz a trilógia utolsó része, de a sorozat még folytatódni fog a jövőben is.

Idén sem bővül a Half-Life széria

A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.

AoC: Rise of the Godslayer képek és videó

Újabb képek és egy videó érkezett a Funcom által fejlesztett MMO, az Age of Conan első kiegészítőjéből, amely a Rise of the Godslayer nevet viseli.

Arc lehet az új PlayStation 3 kontroller neve?

Bemutatása óta már a harmadik néven emlegeti a sajtó a PlayStation 3 tavasszal megjelenő mozgásérzékelős kontrollerét - az új elnevezés Arc lehet.

E3 2010: Befutott az idei kiállítók listája

Bár van még néhány hónap az idei E3-ig, a kiállítás szervezői elérhetővé tették az expón résztvevő cégek egyelőre nem végleges listáját.

Venezuelában játékok mérgezik az embereket

Hugo Chavez venezuelai elnök szerint a játékok méregként hatnak a játékosokra, megtanítják őket ölni és megszerettetik velük a cigarettát, a drogokat és az alkoholt.

Újra játszható lesz online a Hellgate: London

A Hellgate: London ugyan csúfosan leszerepelt, a multiplayer módja jó ideje csak Koreában elérhető, most azonban kapni fog egy második esélyt a bizonyításra.

A PS3 a fő platform az új Castlevania fejlesztésénél

Hiába tűnik ugyanolyannak egy-egy játék PS3-as és X360-as változata, gyakran érződik a végtermék minőségén, hogy melyik platformra koncentráltak a fejlesztők.

Úton a Bioshock folytatásának első DLC-je

Az Australian Gamernek adott interjút a 2K alkalmazottja, Kent Hudson, aki elárulta, hogy már javában fejlesztik a Bioshock 2 első DLC csomagját.