Hírarchívum - 2010. július

Red Dead Redemption - jaj a csalóknak

A Rockstar módszeres ritkítást végez a Red Dead Redemption multiplayer módjában csaló játékosok között, sőt a Free Roam "gyilkosainak" is van okuk félni.

Befutott a StarCraft II legújabb előzetese

Napok vannak hátra a StarCraft II megjelenéséig, mégis alig bírjuk kivárni. A várakozás fájdalmait enyhítendő, ajánljuk megtekintésre a játék új előzetesét.

Augusztus végén jön a Shank

Megjelenési dátumot kapott a Shank, amely egy letölthető, oldalnézetes akciójáték lesz - az idei E3-on szinte mindent elvitt, amit ebben a kategóriában meg lehetett nyerni.

Le ne maradj a hétfői Starcraft 2 nyitóbuliról!

Már csak pár nap, és itt a StarCraft 2. A megjelenést hétfőn hatalmas Launch Party előzi meg az 576 Kbyte jóvoltából, a budapesti Allee bevásárlóközpontban!

Októberben jelenik meg az új Castlevania

Októberre ígéri a Konami az új Castlevania-epizód, a Lords of Shadow megjelenését. Ennél pontosabb dátumot még nem kaptunk, de valamivel azért okosabbak lettünk.

Még mindig népszerűbbek a dobozos játékok

Az NPD Group piackutatói a tavalyi évet vizsgálták: vajon igazak-e a rémhírek, tényleg befellegzett a dobozos játékoknak? A számok szerint (egyelőre) nem.

Te is beleszólhatsz a Gears of War 3 sztorijába

Meghaljon Carmine a játék végén, vagy sem? A kérdés adott, a játékosok jótékonysági akcióval egybekötött pólóvásárlással tudnak szavazni szerencsétlen sorsáról.

20 perces szám is lesz az új Guitar Hero-ban

Ritkán fordul elő, hogy egy-egy Guitar Hero-nótáról külön cikkezzen a sajtó, a minap azonban mégis sor került erre, az új játékba ugyanis egy 20 perces szám is bekerült.

Test Drive Unlimited 2 - már zajlik a bétateszt

Jó pár hónapja lehet jelentkezni bétatesztelésre a Test Drive Unlimited 2 hivatalos oldalán - szerencsés jelentkezőket már e-mailben értesítette az Atari.

Alice: Madness Returns lesz az új Alice címe

Nem csak az American McGee's Alice megjelenése óta telt tíz év, hanem a játék történetében is: az új Alice-játék is legalább annyira betegnek tűnik, mint elődje.