Hírarchívum - 2010. július

Dead Rising 2 - Európa exkluzív gyűjtői kiadást kap

A Dead Rising 2 kapcsán szinte minden kontinens egyedi gyűjtői kiadást kap a Capcom jóvoltából, mi európaiak az Outbreak Packkal lehetünk gazdagabbak.

Befutott a Thor: The Videogame első előzetese

Jövőre megelevenednek a viking mitológiák, az azonos címet viselő mozifilm játékadaptációja is landol a boltok polcain, az eredeti képregény szerzőinek segítségével.

Az Ultimate univerzum is bekerül az új Pókemberbe

Ahogy azt ígérték, a Comic-Con falai között leplezték le a készítők a Spider-Man: Shattered Dimensions negyedik, s egyben utolsó univerzumát - videó is érkezett róla.

Készül az első Robbie Williams karaoke-játék

Bár Robbie Williams együttese, a Take That megkapta a maga SingStar-játékát, a brit énekes még nem büszkélkedhetett saját játékkal - egészen eddig.

Jól tippelte meg üzleti eredményeit a Ubisoft

Ahogy korábban megjósolta, a Ubisoft tényleg majdnem megduplázta bevételeit az előző évhez képest: az idei üzleti év első negyede 161 millió eurót hozott a kiadónak.

PS3-exkluzív játékot készítene a Crytek

Jelenleg a Crysis 2-n munkálkodó német fejlesztőcsapat fontolóra venne egy olyan játék készítését a Sonynak, mint a MS gépére érkező Condename: Kingdoms.

Úton a következő Mass Effect 2 kiegészítő

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Bioware ígéretei szerint továbbra is érkeznek majd DLC-k a Mass Effect 2-höz: a legújabbat éppen most jelentették be.

NBA 2K11 - saját játékmódot kap Michael Jordan

Ahogy arra számítani lehetett, egy borítófotónál több szerep is jut Michael Jordannak az ősszel megjelenő NBA 2K11-ben - bemutatkozik a Jordan Challenge.

Augusztus végén jön a Dead Rising 2: Case Zero

Augusztus végén válik letölthetővé a Dead Rising 2: Case Zero; a Comic-Conon az is kiderült, hogy a játék eredetileg egy vidámparkban játszódott volna.

Folytatódik a Marvel Super Hero Squad

A Marvel újabban még inkább tolja előre a Super Hero Squadot, így az animációs filmsorozat alapján készülő MMO mellett a THQ adaptációja is kap egy folytatást.