Hírarchívum - 2010. július

Halo: Reach finomságok a Comic-Conról

A San Diego-i Comic-Conon mutatták be a Halo: Reach-es Xbox-csomagot, leleplezték a megújult Forge módot, és némi képanyag is érkezett a rendezvényről.

A Mammutban is lesz Starcraft 2 nyitóbuli

Ha nem jó neked a helyszín, esetleg kései az időpont, az Allee mellett Mammutban lévő Saturn Buda áruházban is megünnepelheted a Starcraft 2 megjelenését.

Assassin's Creed: Brotherhood - multis élmények

Már tudjuk, hogy a Brotherhoodban helyet kap a multiplayer mód is, s bár elsőre furcsának tűnt az ötlet, a sokadik videó megállapíthatjuk: aggodalomra semmi ok!

Mafia II - újabb fejezetek a fejlesztői naplóból

Újabb két fejlesztői videónapló érkezett a Mafia második részéről, melyekből túl sok új információ ugyan nem derül ki, az augusztusi megjelenés kivárását így is megnehezítik.

Cross-platform - a PC-sek elvernék a konzolosokat

A Voodoo PC alapítója szerint nem véletlen, hogy a Microsoft letett a cross-platform lehetőségek kiaknázásáról: a konzolosoknak esélyük sem lenne a játék során.

Az új Red Dead miatt szerepelt gyengén a UFC

A THQ marketing igazgatója is megerősítette egy elemző korábbi feltételezését: a Red Dead Redemption miatt nem szerepelt túl jól idén az UFC hivatalos játékváltozata.

Képregény készül a Driver alapján

A Ubisoft a DC Comicsszal közreműködve készít képregényt a Driver alapján. A füzet a harmadik rész és a San Francisco között eltelt eseményeket dolgozza fel.

Mozgóképeket kaptunk a Marvel vs. Capcom 3-ról

A Comic-Conon kiállították a Marvel vs. Capcom harmadik részét; az expó kapcsán három új trailert kaptunk a játékról, melyekben négy új karakter is bemutatkozik.

Company of Heroes: Online - indul a bétateszt

Lassan, de biztosan haladnak a Company of Heroes: Online munkálatai: habár egy éve írtunk a játék bétatesztjéről először, az még csak most fogja kezdetét venni.

Hamill játssza Jokert a DC Universe Online-ban

Noha Mark Hamill már többször mondta, hogy nem bújik többé Joker szerepébe, a Batman: Arkham Asylum 2 mellett a DC Universe Online-ban is ő alakítja Batman ősellenségét.