Hírarchívum - 2010. július

Fable III - egy rossz kislány kalandjai

Új Fable III gameplay jelenetek is érkeztek a Comic-Conról: a következő három percben egy nem éppen tüneményes hölgyemény rosszalkodását követhetjük figyelemmel.

Kézikamerás gameplay felvétel a Saw II-ről

Idén a Comic-Conon kiállították a Fűrész játékváltozatának folytatását is, és a GameTrailers stábja nem is volt rest megörökíteni néhány percet belőle.

Újabb képek az Assassin's Creed képregényből

Az idei Comic Con-on bemutatták az új Assassin's Creed képregényt: a bemutatóról sikerült meglovasítanunk néhány rajzot a csapat Facebook-oldalán keresztül.

Mégsem 100 millió dollárba került a StarCraft 2

A Wall Street Journal nemrég helyreigazítást közölt korábbi cikkéből kifolyólag, miszerint a Blizzard RTS-ének költségei 100 millió dollárra rúgtak.

Jövő év végén érkezhet a Hitman 5

Bár az IO Interactive jelenleg a Kane & Lynch 2 munkafázisának legvégén tart, minden esély megvan rá, hogy következő címük a 47-es ügynök újabb kalandja lesz.

Boba Fett is benne lesz a Force Unleashed 2-ben

A SW második trilógiájának rajongóinak lehet üdítő meglepetés a hírhedt fejvadász szereplése a Lucasarts The Force Unleashed 2-ben.

Sárdagonyázós WRC 2010 mozgókép

Távolról elég kellemesnek ígérkezik a Black Bean Games berkeiben készülő hivatalos WRC játék, közelről vizslatva már támadhatnak aggályaink a friss trailer alapján.

Nevet változtatott az EA Los Angeles

A Medal of Honor fejlesztői megelégelték eddigi semmitmondó keresztségüket és "törekednek a határok kitolására", a kockázatvállalásra. Ezt tükrözi új nevük is.

Augusztus 10-én érkezik a Mafia 2 demója

Mobilon emlékeztetőt beállítani a nevezett dátumra, a teljes verzió boltokba kerülése előtt egy hónappal már tehetünk egy próbakört a Mafia 2-vel.

Újabb inFamous 2 részletek és videó

Hogyan kapcsolódik a ComicCon kiállításhoz az inFamous 2? Úgy, hogy a második rész átvezető jeleneteit képregény-stílusban követhetjük nyomon.