Hírarchívum - 2010. július

Lara Croft és Totec vállvetve harcol

Láttuk már csapdákat kerülgetni a régészcsajt és a maja harcost, ám küzdeni az ősi sírok nyughatatlan lakóival még nem. Most erre derül fény az új trailerben.

HWSW: Péntektől elég Bécsig utazni egy iPadért

A hétvégétől elég Bécsig utaznia annak, aki szert akar tenni az Apple vitatott sikerű táblagépére, az iPadre, a gyártó ugyanis péntektől kilenc új országban forgalmazza az iPadet.

Medal of Honor - a Tier 1 Edition részletei

Az EA tényleg bekeményít, nem elégszik meg sima gyűjtői kiadással, így a Limited Edition után lerántotta a leplet a Tier 1 névre keresztelt kiadásról is.

DC Universe Online - jelentkezz a bétára

Akik szuperhősökké szeretnének válni, ne habozzanak: mától él a DC Universe Online bétatesztjének regisztrációs oldala, PC-n és PS3-on indulhat a móka.

Új Guinness rekordok a Red Dead Redemptionnel

Hat fiatal ragadott PS3-at és egyhuzamban ötven órát játszottak a Rockstar westernjátékával Hollandiában. Az eredmény kimagasló, rekordot döntöttek.

Fight Night Champion bejelentve

Az EA Sport ma lerántotta a leplet ökölvívó-sorozatának következő darabjáról, az EA Showcase keretein belül. Ezúttal a single-playerre gyúrnak rá nagyon.

Mégsem lesz fizetős a Call of Duty multija

Az Infinity Ward és a Treyarch is állást foglalt a tegnapi hírünk kapcsán, miszerint egy videó tanúskodik arról, hogy a jövőben pénzbe kerül a Call of Dutyk multija.

XBLA-ra is megjelenik a Plants vs. Zombies

A PopCap számítógépeken hódító sikerjátéka, palánták és zombik mókás kölcsönhatását bemutató Plants vs. Zombies végre megérett az Xboxos debütálásra.

További részletek a Red Faction filmről

A THQ ma bejelentette, hogy élőszereplős akciófilm készül a népszerű, környezeti elemek rombolhatóságáról hírhedté vált játékból. A címe Red Faction: Origins lesz.

Ubi: A Brotherhood nem az Assassin's Creed 2.5

A franciák minden kételyt próbálnak eloszlatni: állításuk szerint a sorozat következő része nem a második rész küldetéscsomagja lesz, hanem igazi folytatás.