Hírarchívum - 2010. augusztus

GC 2010: NFS: Hot Pursuit - hajts a pontszámokért

A frissen bejelentett Autolog rendszert is láthatjuk mozgás közben a Need for Speed: Hot Pursuit legújabb kedvcsináló videójában. A Criterion Games teljesen újragondolja a hagyományokat, multiban arra törekedhetünk, hogy gátlástalanul megdöntsünk barátaink rekordjait.

GC 2010: Öt zsírúj Gran Turismo 5 videó

A megjelenés közeledtével az elképesztő grafikai motor immáron véglegesnek mondható, minden egyéb fícsör kiforrottnak mondható. Az öt GC-s videóban végre mozgásban is láthatjuk az extraként beharangozott go-kartozást, de ezen felül a Top Gear tesztpályáját is megcsodálhatjuk műszerfal-nézetben. Kapaszkodjatok!

GC 2010: AC: Brotherhood béta részletek

A Ubisoft végre nyilvánosságra hozta az Assassin's Creed: Brotherhood várva-várt multiplayer bétatesztjének időpontját. Az előzetes kipróbálási lehetőségbe csak az előrendelők kóstolhatnak bele és csak PlayStation 3 platformon. Ezen felül a kiállított demóba is betekintést nyerhetünk.

GC 2010: Ratchet & Clank: All 4 One co-op móka

A Sony a GameComon jelentette be az új Ratchet & Clank játékot, melynek legnagyobb erőssége a co-op mód lesz, mellyel akár négyen is játszhatunk egyidejűleg. A játék nem áll meg: társaink bármikor becsatlakozhatnak a menet során.

GC 2010: Megvan a Portal 2 megjelenési dátuma

A Valve Kölnben hivatalosan is megerősítette a Portal 2 boltokba kerülési időpontját. Arról már korábban értesültünk, hogy csak 2011-ben térhetünk vissza Gladosba, de szerencsére nem az év későbbi szakaszában, hanem már az elején. Gabe Newell a cég mindenható ura szerint a PS3 tulajok örülhetnek a legjobban a Portal 2-nek.

GC 2010: Booth Babe mustra az idei kiállításról

A kölni rendezvény elmaradhatatlan kellékei a játékok mellett a szép hostesz-hölgyikék. Az idei felhozatalból csemegézve leszűrhetjük, hogy a férfiszemek ismét el lesznek kápráztatva. Kár, hogy olyan elérhetetlenek az egyszeri gamer számára, de már miattuk is megérte figyelemmel kísérni az eseményt.

GC 2010: Biztos zenék a Michael Jackson játékban

Az Ubisoft nem kevesebb, mint hét Michael Jackson nótát jelentett be Kölnben, amelyek biztosan helyet kapnak a pop királyát előtérbe helyező The Experience-ben. A számok egyaránt táncolhatóak és énekelhetőek lesznek, kihasználva mindhárom célplatform mozgásérzékelős technológiáját.

GC 2010: Bővített Mass Effect 2 jár a PS3 tulajoknak

Nem várt bejelentéssel rukkolt elő az EA a Gamecomon, miszerint PlayStation 3-ra is érkezik a Mass Effect 2. Szerencsére a kiadás birtoklói számára jó hír, hogy több órányi bónusz tartalommal kedveskednek a fejlesztők a Sony fanatikusoknak.

GC 2010: Itt a Just Dance 2 számlista

Itt van az, amiért álmatlanul forgolódtatok az ágyatokban hetek óta. Ugye erre vártatok már régóta? A Ubisoft Kölnben végre nyilvánosságra hozta a Just Dance 2, a Wii-re érkező táncjátékban található számlistát, melyre rophatjuk napestig.

GC 2010: Átnevezték a Project: Dustot

Már az E3-on is nagy felhördülést keltett, amikor az Ubisoft bejelentette a Project: Dustot, amely egy furcsa, szürreális világba kalauzolja el a játékost, mely egyedisége révén igencsak kiemelkedik az átlagból. A Gamecomon bejelentették a cucc végleges címét: ezentúl From Dust néven emlegethetjük.