Hírarchívum - 2010. augusztus

A Sony nem foglalkozik a PS3-töréssel

Az elmúlt hetekben nagy zavart keltett az első, működőképes PS3 hack feltűnése, mely lényegében egy USB-s modchip, mellyel lejátszhatók a nem eredeti szoftverek akár a merevlemezre felmásolva is. A Sony mereven elzárkózik a véleménynyilvánítástól, ugyanakkor, ha valakit ilyen módosításon kapnak, szemrebbenés nélkül bannolják a PSN-ről.

Force Unleashed II - kiadják a GamesCom-demót

A GamesComon is kiállított demó tökéletesre csiszolt változatát tölthetik majd le a játékosok a Star Wars: The Force Unleashed II októberi megjelenése előtt. A kipróbálható verzióban Starkiller a kaminói klóngyárból próbál meg olajra lépni, s ahogy az sejthető, kő kövön nem marad a nyomában.

Holnap jön a 3D-s Motorstorm

Az ESRB megint nem hazudott, pár nappal azután, hogy a bizottság honlapján feltűnt a Motorstorm: 3D Rift cím, a Sony ma hivatalosan is bejelentette a játékot. Az anyag kizárólag letölthető formában, nyomott áron lesz elérhető, ráadásul már holnaptól.

Készül a DeathSpank folytatása

Alig jelent meg a DeathSpank, a játékot készítő Hothead Games bejelentette a folytatását: mint kiderült, a Thongs of Virtue alcímet viselő részt párhuzamosan fejlesztették az eredeti programmal, ezért már nem is kell rá sokat várni - szeptemberben jöhet a megjelenés!

Vanquish demó iskolakezdésre

Mi lehet jobb annál, mint rég látott osztálytársakkal találkozni? Például, az, hogy ezen a napon érkezik Európába Sinji Mikami új játékának kipróbálható változata. Erősítette meg a Sega a mai napon. Szóval felölthetjük a hófehér ARS páncélunkat és leboxolhatunk egy röpke menetet Oroszországgal a föld megmaradt energiaforrásaiért.

Készül a Neverwinter Nights Online

Az Atari ma bejelentette, hogy nem pihenteti tovább az RPG-s berkekben nagy múltra visszatekintő Neverwinter frencsájzt, hiszen a Cryptic Studios-szal karöltve online szerepjátékként képzelik el a sorozat jövőjét, kizárólag PC-re, 2011-es megjelenéssel.

Call of Duty: Black Ops - sekikem gameplay videó

Egy meglehetősen rossz minőségű, ám mégis tényleges játékmeneti pillanatokat megörökítő videó látott napvilágot a minap a Treyarch előrendelési rekordokat döntögető játékából. A helyszín a havas hegyvidék, hangtompítós puskánkkal és társunkkal közelítjük meg a titkos szovjet ellenséges bázist.

Betiltatná a Mafia 2-t a UNICO

A UNICO, vagyis az italo-amerikaiak legnagyobb szervezete betiltatná a Mafia 2 terjesztését, mert szerintük az komolyan negatív sztereotípiákat támogat be az olasz származású amerikaiakkal kapcsolatban. Emberünk vajon látta a Keresztapát?

inFamous 2 játékmenet - Cole rendet rak

Négy percen keresztül láthatjuk mozgásban az inFamous 2-t. A fantasztikus hangulat és a kreatív ötletek négy perce ez, melyben újra meggyőződhetünk róla, hogy a Sucker Punch, ez a kis stúdió mire is képes megfelelő háttérrel és támogatással.

TGS 2010: Új bejelentéseket ígér az EA

A Gamescom végeztével még tartogat meglepetéseket az Electronic Arts az idei évben. A Tokyo Games Show-n a kiadóóriás nagy csinnadrattával készül lerántani a leplet még új, bejelentetlen fejlesztéseiről.