Hírarchívum - 2010. augusztus

Az EA biztos a Crysis 2 sikerében

Az Electronic Arts egyik fejese szerint a Crytek újabb remekművön dolgozik, mindezt azzal nyomatékosította, hogy kijelentette: a Crysis folytatása átlagosan legalább 90 százalékos értékeléseket fog kapni. Igaz, a játék tényleg nem fest rosszul, és a multiplatform megjelenés is jól jöhet neki.

Clone Wars Adventures - jelentkezz a bétára!

Hamarosan kezdetét veszi a Star Wars: Clone Wars című animációs sorozat alapján készülő MMO bétatesztje. A játék hivatalos honlapján már lehet jelentkezni, kis szerencsével pedig a rajzfilm harmadik évadának premierjéig nyüstölheted a bétaváltozatot!

Portal 2 - több szem többet lát

Egy nagyon rövid, viszont annál hangulatosabb előzetes érkezett a Portal második részéről, amely annak új, kooperatív módját mutatja be. A kétjátékos opció várhatóan meg fogja izzasztani a játékosokat, de több szám mégiscsak többet lát, és egy haverjával is okosabb az ember, mint egyedül.

GC 2010: Újabb érdekességek a Hot Pursuit-ről

A GamesComon újabb érdekes részletek derültek ki a Need for Speed: Hot Pursuit-ről, amelyek egyúttal azt is bizonyítják: a Criterion alázattal dolgozik a sorozat új részén, és még olyan apróságokra is odafigyelnek, mint a lámpák manuális kapcsolgatása. Egy gameplay felvétel is érkezett a kiállításról.

Xbox 360-ra jön először a H.A.W.X. 2

Egy héten át Xbox 360-exkluzív lesz a Tom Clancy's H.A.W.X második része, miután a többi verzió megjelenését minden különösebb indok nélkül eltolták. A játék eredetileg szeptember 3-án jelent volna meg az összes érintett platformra. A múlt héten a játék sztori-trailere is befutott.

Letölthető a Metro 2033 PC-s demója

Bár a Metro 2033 március óta kapható, a készítőknek csak most jutott eszébe, hogy illene valamilyen kipróbálható verzióval megszánni a számítógépes játékosokat is. Nosza, takarítsatok egy picit a merevlemezeteken, mert ezt itt muszáj Nektek is megnézni!

GC 2010: Mortal Kombat vs. Street Fighter - talán

Bár újabban mindenki a Street Fighter- és Tekken-univerzumok összehozásáról beszél, érdemes megemlíteni, hogy a Mortal Kombat atyja, Ed Boon már tíz évvel ezelőtt megkereste a Street Fighter készítőit egy esetleges crossover címmel kapcsolatban - nektek tetszik az ötlet?

GC 2010: Októberben jön a DJ Hero 2

Sűrű lesz az ősz a zenei ritmusjátékok szerelmeseinek: szeptember végén jön a Guitar Hero: Warriors of Rock, október végén a Rock Band harmadik része, és az Activision még a DJ Hero 2-t is bepasszírozza a kettő megjelenése közé, mint az a GamesComon kiderült.

GC 2010: Multi nélkül érkezhet az új BioShock

Ken Levine és az Irrational Games több érdekességet elárultak a BioShock Infinite-ról, s bár alapvetően ezek nem konkrét információk, arra mindenképpen hasznosak, hogy feltüzeljék a sorozat rajongótáborát. A GameTrailers jóvoltából Pop-Block trailerünk is van, érdemes megnézni!

GC 2010: Készül a Risen második része

Ha két mondatban is, de a Deep Silver megerősítette: a Piranha Bytes már dolgozik a Risen folytatásán. Magáról a játékról semmit nem árultak el, még az érintett platformok listája sem biztos: PC-verzió lesz, és egy konzolos verzió is sanszos, de még nincs eldöntve, melyik platform a befutó.