Hírarchívum - 2010. augusztus

GC 2010: Kék színű PlayStation 3 érkezik

Egyelőre csak Japánban, arról sajnos nincs információnk, hogy Európában is lehet-e majd kapni azt a pakkot, amit a minap jelentett be a Sony. A szintén friss keltezésű 160 GB-os konzol mellett a Gran Turismo 5 egy példánya jár a Racing Pack nevet viselő kiszerelés vásárlóinak.

GC 2010: Új játékmódok a FIFA 11-ben

Bár hangos visszhangot nem is keltet az új FIFA által kínált lehetőségek, néhány igazán érdekes játékmóddal a tarsolyában még élethűbb focit varázsol a monitorokra - erről a Gamescomos trailert vizslatva győződhetünk meg.

GC 2010: Move-támogatást kap a MAG

Hamarosan a Sony ősszel megjelenő mozgásérzékelős kontrollerével is irányítható lesz a gigászi multiplayer csatákat ígérő MAG, sőt egy méretes frissítést is ígérnek a fejlesztők, melyet a jövő héttől próbálhatnak ki a rajongók, egy bétaváltozat letöltése után.

GC 2010: Megint kiegészül a Dawn of War II

Készül a Warhammer 40.000: Dawn of War II második kiegészítőlemeze, a Retribution. A folytatás egyjátékos kampányát több faj szemszögéből is végigjátszhatjuk majd, például az orkokat már biztosan irányíthatjuk! A multiplayer mód egy új frakcióval bővül.

GC 2010: Készül a Virtua Tennis új része

Néhány évnyi kihagyás után újult erővel, Move- és 3D-támogatással tér vissza a Virtua Tennis-sorozat: a negyedik részről még szinte nem tudunk semmit, állítólag azonban nagyon jó lesz, a minőséget az eredeti japán fejlesztők szavatolják!

GC 2010: Bemutatkozik a Fighters Uncaged

Az Ubisoftnál úgy emlegetik az illegális ketrecharcok világába kalauzoló játékot, mint a Kinect első hardcore címe. Nem kevés hencegés van benne, de tény, hogy üdítő véres és szabad küzdelmeket is látni Kinecttel a virágos szavannákon pattogó oroszlánbébik helyett.

GC 2010: Bulletstorm prezentáció

Íme itt a tegnapi vágatlan Bulletstorm bemutató, melyet tegnap demóztak az EA konferenciáján. A GK stábja oda-vissza van a játéktól, kitartunk Cliffy B álláspontja mellett, hogy a klasszikus "badass" FPS-ekre igenis szükségük van a játékosoknak.

GC 2010: EA Sports MMA - online lehetőségek

A kiadó nagy reményeket táplál a UFC-verőnek kikiáltott MMA-ba, azt azonban ők is tudják, hogy simán a single-re gyűrni elvetélt próbálkozás, bizonyára tanultak már a Fight Night Round korábbi részeinek hibáiból. Sőt a játék talán a legjobb ilyesfajta lehetőségekkel kecsegtet, amit eddig küzdősportra kihegyezett cuccokban még nem is láthattunk.

GC 2010: Killzone 3 - itt kezdődik a multiplayer

Ha a Killzone 3 multiját nem is gondolták át újra teljes egészében az előző rész óta, a kibővített lehetőségek mindenképpen megérnek egy misét. Igazi gameplay jelenetektől tarkított trailer futott be hozzánk a Corinth Highway nevet viselő térképről.

GC 2010: Rágyúr a játékokra a Windows Phone 7

A kölni Gamescon rendezvényen a Microsoft egész seregnyi játékot jelentett be az ősszel érkező Windows Phone 7 platformjára, köztük olyan húzónevekkel mint a Halo, a Crackdown, a Guitar Hero, az Assassin's Creed, a Splinter Cell és két Star Wars cím. - írja a HWSW.