Hírarchívum - 2010. augusztus

GC 2010: Dragon Age 2 - végzet trailer

Hihetetlenül hangulatos, és frankón festő előzetest láthattunk a Bioware-től az Electronic Arts konferencia alatt. A Dragon Age 2 láthatóan eléggé más irányt vesz, mint elődje. Ezt támasztják alá Ray Muzyka szavai, aki szerint több játékelem is teljesen átalakul, valamint a renderelt trailer is erről árulkodik.

GC 2010: Beckham lesz az EA Sports Active 2 arca

Ha az Electronic Arts egy univerzálisan világsztár sportolót keresett, akkor azt hiszem megtalálta a legjobbat az angol futaballista, David Beckham személyében. A sérüléséből visszatérő labdahuszár lesz az új EA Sports Active 2 frontembere, vele próbálják majd népszerűsíteni a cuccot.

GC 2010: NFS - Hot Pursuit autolog, limitált kiadás

Az Electronic Arts konferencia egyik legjobbja volt a Need for Speed: Hot Pursuit, mely a Criterion fejlesztésében visszatér a gyökerekhez, de azért nem fél újítani sem. Most megismertük az egyik újdonságot, az autolog rendszert, s megtudtuk, mit fog tartalmazni a limitált kiadás.

GC 2010: A középkorba megy az új Sims

Azt hiszem erre senki nem számított. Mindenki arra gondolt, hogy a jelenlegi Sims formulát és környezetet fogják a végtelenségig nyúzni, de hogy egy komoly huszárvágással a középkorba repítsék vissza a sorozatot, az mindenkit meglepett!

GC 2010: Jön a PS3-as Mass Effect 2

Megtörtént az, amiről sokan lehetségesnek tartották, hogy előbb vagy utóbb meg fog történni. Az első rész nem jelenhetett meg más konzolon, de a második epizódnál már nem akadtak ilyen nehézségek. Hölgyeim és uraim, itt a PS3-as Mass Effect 2 bejelentés!

GC 2010: Electronic Arts konferencia - élőben, itt!

Véget ért az Electronic Arts GamesCom-konferenciája. Bemutatták a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változatát, de azon kívül csak a már ismert címeiket mutogatták. A rendezvény történéseit percről-percre blogoltuk, itt mindent elolvashatsz!

GC 2010: Leleplezték a letölthető Red Factiont

Végre leleplezték a Red Faction: Armageddon és a sorozat alapján készülő film reklámozására hivatott, kizárólag letölthető formában érkező játékot, a Battlegroundsot. Bár ebben a részben is lesz bőven akció, ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a járművekre a fejlesztők.

GC 2010: Gun Loco bejelentés az első látnivalókkal

Xbox 360-exkluzív játékon dolgozik a Square Enix. A Gun Loco a fejlesztők megnevezése szerint egy "sprint-action shooter", vagyis itt állandóan rohanni kell és lőni, mindezt egy, a külvilágtól gondosan elszeparált bolygón, multiplayer módban - ütni fog.

GC 2010: Megvan a Kinect európai dátuma

A Microsoft végre hivatalossá tette a mozgásérzékelős kütyü hivatalos európai megjelenési dátumát, mely alig egy héttel az amerikai premier után esedékes. Mivel az új Xbox 360 250GB igen sikeres, a Kinecttel kapcsolatban is hatalmas eladásokat várnak.

GC 2010: Halo Reach - új ViDoc és járőrös trailer

A Bungie teljes erővel tolja a Microsoft bemutatóján a legújabb Halo epizódot, aminek eredménye egy újabb élőszereplős előzetes, ám érdekes módon mindenféle akció, spartanok, vagy más egyéb durvulás nélkül. Ezen kívül jött egy in-game videó is, ezúttal már a Noble csapattal a középpontban!