Hírarchívum - 2012. január

UFC Undisputed 3 - jövő héten demó

Imádjuk a ketrecharcot, főleg, hogy megnéztük a The Warrior című filmet Tom Hardy főszereplésével, aki legalább akkora keményarc, mint a UFC Undisputed 3 harcosai. Ráadásul már nem kell sokáig várnunk a kipróbálható verzióra, hiszen a jövő héten érkezik. Csak Xbox Live-on.

Videón a Resident Evil: Chronicles HD

Milyen meglepő, hogy a mai híráradatot is a Resident Evillel zárjuk, hiszen a tegnapi nap nem csupán a sorozat hatodik részétől volt hangos, hanem attól is, hogy végre mozgásban is láthatjuk a korábban Wii-n futó Chronicles-sorozat HD-re húzott verzióját. Ez utóbbi kizárólag PS3-ra jelenik meg.

Jövő héten a jön Skyrim modkészítő csomag

A Bethesda játékainál már-már megszokott, hogy el kell telnie pár hónapnak, mire elhárítanak minden problémát és bugot, de ez egy ekkora méretű anyagnál természetes is. A jövő héten érkezik a régóta várt 1.4-es patch, és vele a modkészítő eszköztár.

Hardcore móddal jön a BioShock Infinite

Sokan úgy gondolják, a játékok könnyebbek lettek az utóbbi évtizedben. Egyre kevesebb végleges döntést kell hoznunk, az életünk pillanatok alatt visszatöltődik, és a halálnak nincs nagy következménye - folytatjuk a checkpointtól. Az Irrational ezen akar változtatni.

Kételkednek a piaci elemzők az SWTOR-ban

Kételkednek a piaci elemzők az SWTOR-ban, aminek hatására az Electronic Arts részvényei azonnal gyengülni kezdtek. Habár a kiadó és a BioWare csak pozitívan nyilatkozik a Star Wars: The Old Republic fogadtatásáról, úgy tűnik, a játékosok egy része és az elemzők szerint közel sem ilyen rózsás a helyzet.

Motion capture élesben az Uncharteddel

Sokan úgy vélik, az Uncharted már nem is igazán játék - legalábbis nem a klasszikus értelemben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy a fejlesztői minden más stúdiónál többet használják a motion capture technikát, mellyel a valós színészek mozgását rögzítik.

HWSW: Itthon is kaphatók a windowsos Nokiák

Csaknem három hónap várakozás után hazánkban is a boltokba kerültek a Nokia és a Microsoft együttműködésének első gyümölcsei, a Lumia 800 és Lumia 710 okostelefonok - írja nagytestvérünk, a HWSW. A telefonokon az Xbox Live alkalmazás is fut természetesen.

Bemutatkozik a Deadlight

Most már biztos, hogy az idei nyár sem szűkölködik majd érdekes játékmegjelenésekben: a Deadlightot egy spanyol csapat fejleszti, és kizárólag az Xbox Live-on keresztül lesz beszerezhető, vélhetően a Microsoft nyári kampányában. Oldalnézetes, posztapokaliptikus platformer - ez kell nekünk!

Friss képeken a Tony Hawk's Pro Skater HD

Mivel is lehetne visszahozni a valaha szebb napokat is megélt Tony Hawk-szériát, mint azzal, hogy a legjobban sikerült részeket feltupírozzák HD-grafikára és újra kiadják? Úgy látszik, a Sólyom Antal nevével fémjelzett cím esetében kifogytak az ötletekből. Képből viszont nem fogytak ki.

Érkezik a Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Minden földi jóval megpakolt kiadásnak örülhetnek februárban a Fallout-rajongók. A legutolsó videojátékos kivetülés, a New Vegas ugyanis Ultimate Editionnel jelentkezik, melyben az alapjátékon kívül az összes DLC megtalálható lesz. Már egy videónk is van róla.