Hírarchívum - 2012. január

XCOM: Enemy Unknown - újabb hat kép érkezett

Amióta bejelentették, folyamatosan érkeznek az új látnivalók az XCOM: Enemy Unknownról. Persze ezt cseppet sem bánjuk, mert a Firaxis által fejlesztett játék screenshotról-screenshotra jobban tetszik nekünk. Már csak valami előzetesre várunk, igaz, az év végi megjelenésig még van erre idő bőven.

SSX - újabb játékmeneti dózis

Megéri megvenni az új SSX-et, főleg, hogy annyi mindent láttunk már belőle? Némileg hiányérzetünk támadt a hétvégén, furcsán vettük a levegőt, aztán rájöttünk, hogy már két nap telt el újabb SSX-adag nélkül. Szerencsére ezt orvosoljuk most, nem kevesebb, mint három tömény gameplay jelenettel.

Készül a PS Move-os Quadratum Mortis

Az Ankarában székelő török Lamagama nagy fába vágta a fejszéjét: egy PS3-exkuzív harci játékot dob a piacra, mely teljesen kihasználja majd a Move mozgásérzékelőben rejlő lehetőségeket. A Quadratum Mortis nem kínál mást, mint igazi kaszabolást: vedd fel a páncélod és a kardod, aztán indulhat a menet.

Februárban mutatják be a God of War IV-et?

A brit PLAY magazin értesülései szerint februárban jelentik be a God of War és a Syphon Filter negyedik részét is. A lap különösebben nem alapozta meg az információit, azonban legújabb összeállítása szerint előbb-utóbb hallani fogunk a várva-várt és elvileg még idén megjelenő folytatásokról.

Resident Evil 6 - 70 ezer zombi tör az életünkre

Az egész játéksajtó a Resident Evil hatodik részétől hangos, pedig még csak a múlt héten jelentették be. Tegnap számoltunk be róla, hogy van rá esély, hogy a sorozatban elsőként egy hatfős kooperatív módnak örülhetünk. Amire szükség is van, elvégre egyedül nehéz lenne hetvenezer zombit megölni.

PS3-on visszatérhetünk Vice Citybe?

Ha hihetünk az ESRB-nek, PlayStation 3-ra újra megjelenik a Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City. Nincs ok örömre (aggodalomra?), nem remake-ekről van szó, a Sony szimplán fogja a PS2-es verziókat, majd letölthetővé teszi azokat a PlayStation Networkön.

Fejlesztői naplón a Ninja Gaiden 3

Nem lesznek többé arctalan ellenségek a Ninja Gaiden 3-ban - vagyis lesznek, de némelyik rosszfiú már nem csupán maszkban lébecol. A Team Ninja azt szeretné, hogy a monoton szeletelés helyett némi érzelmi hatással is szembesüljenek a játékosok. Erről (is) szól az első fejlesztői napló.

Resident Evil: Revelations sztori-trailer érkezett

Megállíthatatlanul hömpölyögnek a friss infók a Resident Evil háza tájáról, ezúttal a Nintendo kézikonzoljára érkező Revelations történetébe tekinthetünk bele. Ugyan kicsit kusza az egész, csak kevés olyan vérbeli fan van, aki bármikor vágja az évszámokat és karaktereket, de tény, hogy a játék jól néz ki.

Battlefield 3 - moderátort néztek hackernek

Furcsa esettől hangosak a Battlefield 3 fórumai. Az ügy érdekessége az, hogy egy olyan személyre csapott le a bankalapács, aki moderátori státuszt töltött be a Battlelogon. Minden kiváltságát törölték, még a játékosi statisztikáját is, de korántsem biztos, hogy illegális eszközökhöz nyúlt.

Mass Effect 3 - bemutatkozik James Vega

Ha igazán üresfejű katonát szeretnél a csapatodban látni, aki nem kérdez, nem gondolkodik, csak teljesíti Shepard parancsait, akkor James Vega a Te embered lesz. A politikai helyzet és a diplomácia nem az erőssége, viszont jól harcol, s ebben a cudar időben ez a legjobb tulajdonság.