Hírarchívum - 2012. január

Hatfős kooperatív mód a Resident Evil 6-ban?

Ha hihetünk az Xbox hivatalos oldalán megjelent adatlapnak, a Resident Evil év végén érkező hatodik részében hatfős kooperatív mód is várja a rajongókat, ami még soha nem fordult elő a sorozat történetében. A Capcom nem árult el semmit hivatalos részletet a játék többjátékos porciójáról.

Hónap végén jön a Syndicate demója

Durván másfél hetet kell várnunk arra, hogy kipróbálhassuk a Syndicate rebootját, a hónap végén a négyfős kooperatív módba engednek betekintést a fejlesztők. A játék ezen része teljesen elkülönül az egyjátékos résztől, a demóban az önálló küldetések egyikébe vethetjük bele magunkat.

Darksiders 2 - a fejlesztők a Halálról

Fejlesztői videonaplót kapott a Vigil Games sikerjátékának aktuális felvonása is, a Darksiders 2 készítői most a főszereplőről, a Halálról folytatnak rövid eszmecserét. Kiderül, miben más karakter a játék hőse, mint a Háború volt, a képességeit és fegyvereit pedig gameplay jelenetekkel szemléltetik a srácok.

SWTOR - koordinációs rémálom volt

Senki nem gondolta, hogy egy MMO fejlesztése könnyű lenne, de a BioWare valószínűleg a végletekig elment a Star Wars: The Old Republic néven futó monstrum készítésekor. A projekt megmozgatta az Electronic Arts különböző stúdióinak és részlegeinek jelentős részét.

Nehézkesek és lassúak a szerepjátékok

Legalábbis Ken Rolston, a Kingdoms of Amalur: Reckoning vezető designere így vélekedik a szerepjátékokról, és ezért vett egészen más irányt az Amalur. Szeretnék megtartani szerepjátéknak, de érdekesebbé, gyorsabbá és élvezetesebbé akarták tenni. Vajon sikerül?

Mozgásban a Trials Evolution

A Trials HD az Xbox Live egyik legnépszerűbb független fejlesztése volt, nem csoda, ha a játékot hegesztő RedLynx belevágott a folytatás munkálataiba. A tavaly nyáron bemutatott Trials Evolution legutóbb az Inside Xbox műsorban szerepelt, így most közel három percig csodálhatjuk a programot mozgás közben.

Mortal Kombat - részletek a Vita-verzióról

Ahogy arról a héten beszámoltunk, a Mortal Kombat a PlayStation Vitára is megjelenik majd, igaz, eddig ezen a tényen kívül nem sok információt közöltek a készítők. A minap a hivatalos PlayStation Blogon olvashattunk interjút, Ed Boonnal, a sorozat atyaúristenével: ide tartogatta az úriember az első részleteket is...

Microsoft: az exkluzívoknál a minőség számít

A Microsoft, úgy tűnik, nem tud békét találni: a "rajongók" szerint sosem lesz elég exkluzív játékuk, s főleg nem elég ahhoz, hogy a Sony nyomába érjenek. Mindez a 2012-es felhozatalt nézve akár igaz is lehet, de Phil Spencer szerint a minőség számít, nem a mennyiség.

Aranyba ment a Twisted Metal

A PlayStation rengeteg klasszikust adott a világnak, s mindig öröm látni, amikor egy klasszikus sok-sok év kihagyás után egy újabb résszel tér vissza. A Twisted Metal Black a PS2 egyik legjobb játéka volt, így jobban már nem is várhatnánk az új anyagot.

Fejlesztői naplót kapott a Ghost Recon Online

Újabb fejlesztői napló érkezett a Ghost Recon Online-hoz, amiben a fejlesztők osztják meg gondolataikat a készülő, multiplayer-orientált taktikai anyagról. Szó lesz többek között a fegyverek és a karakterek testreszabhatóságáról is - ha valamiben, egy Ghost Recon-játékban ez igazán számít.