Hírarchívum - 2012. október

Mit tud a Painkiller: Hell & Damnation?

Ha már a legutóbbi Painkiller-játékok nem éppen úgy sikerültek, ahogy azt a rajongók várták, a cím mögött állók inkább elővették az eredeti részeket, hogy újra eladhassák őket a harmadik generációs Unreal Engine-nel. Háromperces gameplay előzetest kapott a Hell & Damnation.

Bejelentés helyett PlayStation All-Stars-trailer

Nem bejelentést harangoztak be a Sony élőszereplős teaser videói, hanem a PlayStation All-Stars: Battle Royal új előzetesére hívták fel a figyelmet. Ennek ellenére nem csalódtunk, mert a kedvcsináló mögött a Michael-kampány készítői állnak. Az eredmény igen meggyőző.

Látnivalókon a God of War: Ascension

A God of War: Ascension új kedvcsinálói sok újat nem mutatnak a játékból, de aki csak úgy habzsolja a háttérinfókat a játékmenet és a program fejlesztése kapcsán, a következő videókat is kedvelni fogja; a Sony Santa Monica Zeuszról és a bejelentés előkészületeiről mesél.

Joe Madureira elhagyja a Darksiders fejlesztőit

Húsz év képregényezés után társalapítóként volt jelen a Vigil Games megszületésénél, most pedig arról számolt be, hogy otthagyja a stúdiót: Joe Madureira nélkül a Darksiders talán egészen máshogy festett volna, az úriember új kalandok után kutatva, jó hangulatban szakított a fejlesztőcéggel.

Képeken a The Elder Scrolls Online

Tizennégy screenshotra tettük rá a kezünket a The Elder Scrolls Online-ból, a képeken többek között a legutóbbi Elder Scrolls-játék helyszíne, Skyrim is feltűnik. A népszerű univerzumban játszódó MMORPG megjelenése még nagyon messze van, valamikor 2013-ban esedékes a premier.

Fuse - 18 percnyi mozgókép

Nem kevesebb, mint 18 percig csodálhatjuk az Insomniac első multiplatform fejlesztését, a Fuse-t. A korábban Overstrike címen ismert akciójáték gazdag kooperatív móddal érkezik, a négy főszereplő mindegyike sajátos képességekkel rendelkezik, amit a maga módján tesz hozzá a csapatmunkához.

iPhone-ra költözik a Borderlands

Hamarosan iOS-es változatot kap a Borderlands. A mellékág főszereplői az eredeti cím hősei lesznek, és bár az akció hangsúlyosabb benne, cserébe a játékot maximálisan az Apple okostelefonjára és tabletére szabták. A bejelentésre még várni kell, egy reklám viszont már lebuktatta a projektet.

Autóverseny egy letűnt kor gépeivel

A GTR-Masters újra GT Legends-bajnokságot indít, ezúttal veterán Alfák, Cobrák, Mustangok, Ferrarik, Porschék és Corvettek méretik meg magukat. Ha úgy érzed, Neked is rajtrácsra kell állnod, mert bizonyítani tudnád, hogy meg tudod zabolázni ezeket a dögöket, ott a helyed!

Nindendo Wii U - befutott az első TV-reklám

Brit felebarátainknál a japán cég már elindította a TV-s reklámkampányát, így a célközönség már kedvenc sorozatának reklámszünetében is értesülhet a november 30-án megjelenő konzol sajátosságairól. Vajon egy perc elég arra, hogy kinyissuk a pénztárcánkat? Döntsd el Te!

Gyűjtői kiadást kap a The Walking Dead-játék

Ahogy arról már beszámoltunk, dobozos formában is megjelenik a Telltale Games The Walking Dead-játéka. Ráadásul mind az öt epizódhoz hozzájuthatunk egy meglehetősen korlátozott példányszámban megjelenő gyűjtői kiadás keretében, melyhez 48 képregény is dukál majd.