Hírarchívum - 2012. október

NFS: Most Wanted - bővített TV-reklám

A múlt héten landolt nálunk a Need for Speed: Most Wanted élőszereplős előzetese, melyben valódi verdákat csodálhattunk meg mozgásban, miközben borsot törtek a rendőrök orra alá. Ennek a kedvcsinálónak futott be most az új jelenetekkel tarkított, hosszabb verziója - álmélkodjunk kedvünkre!

DiRT 4-bejelentés közeleg?

A DiRT-játékok vezető tervezője, Paul Coleman vicces kedvében volt, és két fényképet tett közzé a Twitter-csatornáján, amiken valódi raliautókat láthatunk. Az önfényezés mellett még az is elképzelhető, hogy a DiRT folytatásának nagy leleplezésére készülnek a Codemastersnél.

Grand Theft Auto V - artwork érkezett

Semmi extra fejleménnyel nem szolgálhatunk, csupán azzal, hogy hallatott magáról a Rockstar North csapata, és egyetlen árva artworkot tett közzé a Grand Theft Auto V-ből. Egy briliáns rablás kezdő pillanatát vehetjük szemügyre - tapsvihart és repülő melltartókat a fejlesztőknek!

Csúszik a SimCity megjelenése

Nem kell megijedni, hiszen csak egyetlen hónapot késlekedik a Maxis városmenedzsere, amely már biztosan nem jelenik meg a korábban megjelölt hónapban, azaz februárban. A polgármesterjelöltek március folyamán építhetik fel (vagy dönthetik romba) álmaik települését. Forradalmi alkotás lesz?

Mozgásban a Battlefield 3: Aftermath DLC

A Battlefield 3 következő DLC-jében mutatkozik meg leginkább a Frostbite 2 engine pusztító ereje. A városi hadviselésre kihegyezett csomagban fontos szerepet kap a rombolhatóság - tudtuk meg a játék producerétől, Craig McLeodtól. A VG247 magazin videóinterjúja következik.

F1 Race Stars - dátum, képek, előzetes

Aki a Forma 1 könnyedebb formáját szereti, az bizonyára remekül ellesz a Codemasters F1 Race Stars című arcade produktumával. A játékban minden benne van, ami a nagytestvérben: valódi pilóták, autók, pályák és sokkal több annál. Hatalmas ugratások és power-upok - a fizikát mellőzve.

Halo 4 - a második launch trailer

Adva volt ugye a David Fincher bábáskodása alatt elkészült élőszereplős előzetes, ám most újabb kedvcsinálónak örülhetünk a Halo 4 közelgő megjelenésének örömére. Ezúttal a gameplay jelenetek kapják a főszerepet, ám az epikus dicsfény csillogása egy fikarcnyit sem halványult.

Far Cry 3 - Hoyt, a zsarnok is bemutatkozik

Újabb előzetest kapott a Far Cry 3, dúskálunk a gameplay jelenetekben, és persze a sztoriról is kiderül ez-az. Egészen pontosan arról a már jól ismert sorozatról van szó, amiben a Ubisoft a játék szadistáit veszi elő bemutatás céljából; Hoyttal sem akarjuk összerúgni a port!

HWSW: Bejelentették az iPad minit

Lefölözné a kisebb méretű tabletek piacát is az Apple, árháború helyett a prémium szegmenset célozta meg az almás cég. Frissült a nagy iPad is, és végre elérhető a 13-as MacBook Pro retinás változata, igaz, aranyáron. Nagytestvérünk, a HWSW részletesen beszámol az új Apple-bejelentésekről.

Hivatalos: jön a Borderlands Legends

A 2K Games megerősítette, hogy iOS-es mellékágat kap a Borderlands. A játékban az első rész karaktereit irányíthatjuk majd, és bár akcióból több lesz benne, kell majd taktikáznunk is, miközben a fejlődés terén nincsenek megkötések. Jövő héten már le is tölthetjük!