Hírarchívum - 2012. október

Dishonored - jön a Dunwall City Trials DLC

Decemberben kibővül az idei év egyik legkiemelkedőbb alkotása, a Dishonored. A Dunwall City Trials DLC-t decemberben tölthetjük le, és tíz challenge-et tartalmaz majd, ahol a harci tudásunkat és a lopakodásunkat egyaránt próbára teszik a fejlesztők. A szó legszorosabb értelmében.

Megvan a Primal Carnage dátuma

A dinoszauruszok és az emberek összecsapásaira koncentráló Primal Carnage még ebben a hónapban napvilágot lát a Steamen. A kasztalapú multiplayer cím előrendelői azon nyomban hozzáférhetnek a bétához, sőt mi több, exkluzív skineket is kaphatnak. Indulhat a macska-egér játék!

Új forgatókönyvírót kapott a Mass Effect-film

A Legendary Entertainment megbízásából Morgan Davis Foehl írja a Mass Effect-film forgatókönyvét, legalábbis jelen állás szerint. A BioWare sci-fi eposzából készült mozi írója maga is nagy rajongója a szériának, és igazán akciódús alkotást helyezett kilátásba. A rajongók fellélegezhetnek?

Metal Gear Rising - a gyűjtői kiadások tartalma

A Konami két különleges kiadással is kedveskedik a Metal Gear Rising: Revengeance leendő rajongói számára - egyelőre csak Japánban. A Premium Package Konami Style Special Edition egy baromi jó Raiden-figurát tartalmaz, amely a polcunk éke lehet, de megkapjuk a Cyborg Ninja DLC-t is.

Jövő héten jön a Darksiders II új DLC-je

A Vigil Games bejelentette, hogy jövő héten érkezik a Darksiders II második DLC-je, ami az Abyssal Forge alcímet viseli, és egy vadonatúj helyszínnel bővíti az akciójátékot. A főszerepet a címadó kohó kapta, az általa kreált rémségeken kell majd átvágnunk magunkat.

Ubisoft-játék jár az ASUS ROG-hardverek mellé

Közös promócióra készül az ASUS és a Ubisoft: ha megvásárlod az akcióban résztvevő valamelyik ROG-terméket egy Ubisoft-játék üti a markodat. Te választod ki, hogy melyik, de van egy sanda gyanúnk, hogy az Assassin's Creeed III toronymagasan vezet majd a többi előtt...

Launch traileren a Farming Simulator 2013

Ha már valami biztosan jól sült el az idei Farming Simulatorral kapcsolatban, az kétségkívül a marketingkampány. Noha a sorozat évek óta fut, egyetlen epizód sem kapott akkorra figyelmet a sajtó részéről, mint az idei. A Farming Simulator 2013 launch trailere következik.

A 300 is tiszteletét teszi az új God of Warban

A God of War: Ascension amerikai előrendelői már biztosan megkapják azt a DLC-t a játékhoz, ami révén maga Leónidasz király válik elérhetővé játszható karakterként a programban. Nem is akárhogy: a spártai uralkodó úgy elevenedik majd meg a képernyőn, ahogy azt a 300 című filmben láthattuk.

Wii U-exkluzív Resident Evil készülhet

Noha a Capcom hivatalosan még nem jelentett be semmit, csupán hangosan gondolkodik, elképzelhető, hogy olyan Resident Evil jelenhet meg a jövőben, amit kifejezetten a Wii U képességeihez igazítana. A Nintendo új konzolja ismét egyedi kontrollerrel érkezik, ezt minden cím sajátos módon használja ki.

Nem úgy megy a 3DS-nek, ahogy a Nintendo várta

A Nintendo közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderül: bár a vállalat vesztesége lényegesen kisebb, mint tavaly, az aktuális időszakot tekintve mégis alulmúlta a saját várakozásait. A japánok szerint jennek és a 3DS-nek tudható be mindez, a cég az éves előrejelzésén is változtatott.