Hírarchívum - 2012. október

Ilyen lesz az új Tomb Raider borítója

Az ígéreteknek megfelelően a Square Enix és a Crystal Dinamics tegnap leleplezte az új Tomb Raider végleges borítótervét. A dobozkép hasonlít a szintén ekkor közzétett, vicces Paint-rajzra, ugyanakkor megnyugtathatunk mindenkit: végeredmény sokkal látványosabb!

Sötétebb lesz a Dead Island: Riptide

A Deep Silver kreatív igazgatója szerint nem kell tartaniuk a rajongóknak, a Dead Island: Riptide bőven tartogat újdonságot a számukra, noha nem volt sok ideje a csapatnak változtatni. Sötétebb, komorabb sztori, megváltozott körítés és egy ötödik karakter is színesíti a formulát.

Medal of Honor: Warfighter - még egy launch trailer

Holnap várható a Medal of Honor: Warfighter európai megjelenése, ennek apropóján az Electronic Arts a játék single player launch trailerét is elérhetővé tette. Ahogy az új videóból kitűnik, az egyjátékos kampányban sokkal nagyobb jelentősége lesz a személyes háttérnek, mint korábban.

Launch traileren Assassin's Creed III

Egy hét múlva kerül boltokba az Assassin's Creed III, ennek apropóján befutott a játék megjelenés előtti előzetese, és persze ez csak a kezdet: ezen felül egy interaktív trailer is ütötte a markunkat, és a Ubisoft leleplezte a PS3-tulajdonosoknak járó egyórányi exkluzív tartalmat.

Nem hibás a Sony a PSN-fiaskó miatt

Egyetlen fogyasztóvédelmi törvényt sem sértett meg a Sony, gyakorlatilag nem tehetett a PlayStation Network tavaly áprilisi feltöréséről - ezt mondták ki egy kaliforniai bíróságon a minap. A vállalat ellen ejtették a csoportos kereset vádait, ezzel a japánok túl vannak a nehezén.

Befutott az Xbox 360 dashboard-frissítése

Befutott az Xbox 360 szokásosnak mondható őszi dashboard-frissítése, ami egyebek mellett az Internet Explorert is hozzáadja a konzolhoz. Ezzel párhuzamosan SmartGlass rajtjára várunk, a szolgáltatás a még a héten elérhetővé válik a Microsoft ígéretei szerint.

FIFA 13 - hiányos a Wii U-verzió

A FIFA idei változatának Wii U-s változata még nem említhető egy lapon a PS3-as és az Xbox 360-as kiadással, ezt maga a játék producere árulta el. Mint mondta, most még az alapok lefektetésével foglalkoztak, ezért az új fejlesztések kimaradtak a Nintendo gépére szánt változatból.

Epic Mickey 2 - Oswald a porondon

Újabb előzetes érkezett az Epic Mickey második részéből, ami ismét a játék új játszható karakterét, Oswaldot mutatja be. Az első játék sikeresen hozta vissza a köztudatba az elfeledett rajzfilmhőst, most itt a lehetőség, hogy Mickey oldalán bizonyítsa: ér annyit, mint az agyonsztárolt egér.

BioShock Infinite - három kép és egy minijáték

A 2K Games volt olyan kedves, hogy három screenshotot is kiollózott a BioShock Infinite legújabb előzeteséből, így aki háttérként használná a trailer valamelyik jelenetét, most megteheti. Közben érdekes pletykát hallottunk: úgy fest, a kiadó külön minijátékkal kedveskedik az előrendelőknek.

Készül az Assassin's Creed-mozi forgatókönyve

Pörögnek az események az Assassin's Creed filmváltozata körül, a Ubisoft Motion Pictures bejelentette, hogy lepaktált a New Regency nevű filmes céggel, és azonnal belevágnak a mozi forgatókönyvírásába. Túl sok konkrétum nem látott napvilágot az üzlettel kapcsolatban.