Hírarchívum - 2012. december

Total War: Rome II - bemutatkozik Karthágó

A Creative Assembly leleplezte a Total War: Rome II második játszható frakcióját, a karthágóiakat. Az észak-afrikai birodalom Róma felé törekszik, erőteljes hadsereggel tart az új területek felé. Képek és részletek.

The Cave - itt a második karaktermustra

Új szereplőket ismerhetünk meg a Ron Gilbert nevével fémjelzett Double Fine-alkotásból. A The Cave egy vérbeli platformjátéknak ígérkezik, nem kevés képi humorral övezve. Ha csíped a stílust, kihagyhatatlan lesz számodra.

Schafer: a kis stúdiókat eltiporja a next-gen

A Double Fine alapítója, a mindig jó kedélyű Tim Schafer ezúttal aggodalmát fejezte ki a közelgő next-gen platformokkal kapcsolatban, mert szerinte a kis stúdióknak nincs biztos helyük az új konzolokon.

Először mozog a Dirty Bomb

A Splash Damage nemrégiben jelentette be legújabb, multiplayerre kihegyezett free-to-play játkát, a Dirty Bombot. Eddig kellett várnunk az első gameplay-felvételre, amelyen London utcáin folyik az ádáz küzdelem.

Sly Cooper: Thieves in Time - itt a pontos dátum

A Sony elárulta végre, hogy egészen pontosan mikor érkezik meg Európába az új Sly Cooper. A Thieves in Time PS3-ra és Vitára készül, a bejelentés mellé egy friss előzetes is érkezett.

Új alkalmazásokkal bővült az Xbox 360

Két új alkalmazás landolt a magyar Xbox Live-on, immár a Karaoke és a SkyDrive is elérhető a szolgáltatáson keresztül. Előbbi segítségével énekelhettek, utóbbival pedig az online tárhelyeteket érhetitek el.

Splinter Cell: Blacklist - így fejlődött a látvány

Új trailert kapott a Splinter Cell hatodik felvonása, ezúttal azt vehetjük szemügyre, miként fejlődött a látvány. A Blacklist természetesen szebb lett, a változást a különböző effektekben kell keresni.

Összekötné a GTA-városokat a Rockstar

A Rockstar hosszútávon egyetlen nagy Grand Theft Auto-világban gondolkodik, amiben az összes eddigi játékbeli város helyet kaphat. A fejlesztőcég emellett további mobiljátékokat is készítene.

Januárban jön a Metal Gear Rising demója

A jövő hónapban nyugaton is elérhetővé válik a Metal Gear Rising: Revengeance demója - mármint publikusan, mert a Zone of the Enders HD Collection mellé most is jár a kipróbálható változat.

Multis trailert kapott a Company of Heroes 2

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány említésre méltó RTS érkezett idén, de a jó hír, hogy egy remek program már biztosan megjelenik 2013-ban. A Company of Heroes 2 az, ki is derül mindjárt, miért!