Hírarchívum - 2012. december

Lightning megváltozott, itt az első kép róla

A japán Famitsu magazin legfrissebb számában a Lightning Returns: Final Fantasy XIII-ról is szó esik, a cikk igazi érdekessége pedig az, hogy mellette egy szép nagy kép is látható az átfazonírozott Lightningról.

Tavasszal kiegészül a Star Wars: The Old Republic

Tavasszal érkezik a Star Wars: The Old Republic első "digitális kiegészítője", amiben a Hutt-kartell felemelkedésének lehetünk szem- és fültanúi. Az előfizetőknek feleannyiba kerül.

Mozgásban a Project GODUS

Nem éppen úgy halad Peter Molyneux új játékának Kickstarter-kampánya, mint a mester várta, gyorsan közzé is tett belőle egy gameplay videót, hogy lássuk, mi fán a terem az újgenerációs Populous.

Hackertámadás áldozata lett a Heroes of Newerth

Állítólag egy fehérorosz hálózati mérnök törte fel a Heroes of Newerth weboldalát, a következő áldozat pedig a League of Legends lehet. Az úriember igazi troll, szúrta a szemét a gyenge biztonsági rendszer.

Launch traileren a MoH: Warfighter új DLC-je

Tegnap óta érhető el konzolokon a Medal of Honor: Warfighter Zero Dark Thirty névre keresztelt DLC-je, mely a Sony Pictures azonos címen futó mozifilmjéből merített ihletet. A PC-s verzió még késlekedik.

Carmack: sok next-gen cím még 30 fpssel futhat

Az id Software társalapítója, John Carmack kijelentette, hogy számos fejlesztő next-gen játéka továbbra is 30 fpssel fut majd, annak ellenére, hogy az új konzolok jobb hardvert biztosítanak a jövőben.

Fuse - így lehetsz Overstrike-ügynök

Az Insomniac Games vadonatúj előzetessel jelentkezett a Fuse-ról. A teljesen ingame pillanatokat tartalmazó képsorokban a szereplők saját bőrükön tapasztalják a szakma mellékhatásait.

Leépítések az Elite: Dangerous fejlesztőinél

A Frontier Development 14 dolgozójától vált meg nemrégiben, amelyre az új projektek előtti átszervezés miatt volt szükség. Az Elite: Dangerous Kickstarter-kampányából még 17 nap van hátra.

Pénz nélkül indult a South Park-RPG fejlesztése

Mint tudjuk, a sorozat alkotói, Matt Parker és Trey Stone közvetlenül az Obsidian Entertainmentet keresték meg a South Park: The Stick of Truth ötletével. Most kiderült, hogy a fejlesztők önszorgalomból rakták össze a prototípust.

Tomb Raider - az első túlélési segédlet

A Crystal Dynamics új videósorozatot indított a közelgő Tomb Raider kapcsán, amely a játékmenet központi elemeit részletezi. Elsőként az okos és leleményes Lara képességeiről lesz szó.