Hírarchívum - 2012. december

Márciusban jön Vitára a Dead or Alive 5

A Team Ninja bejelentette, hogy márciusban kerül boltokba a Dead or Alive 5 PlayStation Vitára készülő változata, a Dead or Alive 5 Plus. A kézikonzolos kiadás több platform-exkluzív érdekességet is kínál.

Végigjátszásokkal bővül a Steam

A Valve újabb szolgáltatással bővíti a Steamet, a Game Guides rendszer bétatesztje jelenleg is zajlik; a felhasználók végigjátszásokat és bemutatókat írhatnak a segítségével.

Dreamfall Chapters - az első részletek

Miután nemrég újból bejelentették a Dreamfall Chapterst, már az is körvonalazódik, hogy egészen pontosan hogyan fest majd a projekt. Nem lesz epizodikus megjelenés, legalábbis nem a jól ismert formában.

Ezek voltak 2012 legnépszerűbb iOS-alkalmazásai

Az Apple az iPhone-ra és az iPadre levetítve is közzétette az év legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazásainak listáját, amik között nem meglepő módon rengeteg a játék is.

A videojátékok felelnek a newtowni lövöldözésért?

Jelenleg is hangos a sajtó a legutóbbi, 27 emberéletet követelő iskolai lövöldözés kapcsán. A Fox News - jó szokásához híven - ismét a videojátékokat tette felelőssé a mészárlásért. Nem unják még?

Így kereskedünk az Anno Online-ban

Alakul a Ubisoft gondozásában készülő Anno Online, amely a sorozat webböngészőben játszható változata. Az ékes magyar nyelven élvezhető produktumban nagy szerepe lesz a játékosok közti kereskedelemnek is.

Forza Horizon - traileren a Rally Expansion

Colorado országútjai után hamarosan indulhat az önfeledt off-road móka. A jövő héten érkezik a Forza Horion következő DLC-je, amely a rali szerelmeseinek kedvez. Csekkold az előzetest!

Rage - jövő héten jön a The Scorchers DLC

Egy évvel az alapjáték megjelenése után ismét visszatérhetünk Wastelandre, elvégre friss kiegészítő érkezik az id Software posztapokaliptikus lövöldéjéhez, a Rage-hez. Soha nem látott területek, küldetések és fegyverek várnak rád.

Metro: Last Light - ilyen lesz a limitált kiadás

A THQ és a 4A Games játéka már biztosan napvilágot lát 2013 márciusában, ám az alapkiadás mellett Limited Editionnel is kedveskednek a vérbeli rajongóknak. Csak ebben találunk Ranger nehézségi fokozatot.

The Last of Us - ismerd meg Tesst!

A múlt héten levetített VGA-trailerben új túlélővel gazdagodott a szereplőgárda. Joel partnere, Tess jól mozog a feketepiacon, de a bűnözők szemében is tiszteletet vívott ki. A nő intelligens és magabiztos - mi kell még?