Hírarchívum - 2012. december

Márciusban jön a PC-s Resident Evil 6

A Capcom elárulta végre, hogy mikor érkezik meg PC-re a Resident Evil hatodik része, emellett fény derült a játék gépigényére is. Közben megérkezett a legújabb frissítés, amit januárban egy másik követ majd.

Így nézett ki Kratos eredetileg

A God of War-sorozat atyja, az azóta idegen utakon járó David Jaffe a blogján tett közzé egy képet, amin Kratos eredeti megjelenésében látható. A fejlesztők a Diablo II miatt nyúltak bele a dizájnba.

Látnivalók a Star Wars: Battlefront Online-ból

A Star Wars: Battlefront Online-ról 2010-ben hallhattunk utoljára, és mint kiderült, a hír nem volt kacsa, legalábbis a jelenlegi concept artok azt bizonyítják, hogy a projekt valóban létezett.

Guardians of Middle-Earth - itt a Hobbit-tartalom

Most, hogy mozikba került Peter Jackson új filmje, a Guardians of Middle-Earth is megkapta a Hobbit-tematikájú DLC-jét, amiben két új karakter, Bilbo és Bert, a troll csapódik a játék karakterkínálatához.

StarCraft 2: Heart of the Swarm - képzés a multira

A Blizzard azt szeretné, hogy a StarCraft 2 többjátékos része "még hozzáférhetőbb legyen" a játékosok számára. Ennek érdekében a gép vezet végig minket a multis oktatómódon, s így megálljuk a helyünket a Battle.neten.

Még több képen a Dragon's Dogma: Dark Arisen

A Capcom joggal hiszi, hogy a Dragon's Dogma brand kellőképpen megállja a helyét a halmozottan erős mezőnyben. Az első nagyobb expanzió jövőre érkezik, s most új látnivalók futottak be a Dark Arisenből.

Kotick habozás nélkül rúgta ki a Call of Duty atyjait

Az Activision egyik, ha nem a legfontosabb frencsájza a Call of Duty, Bobby Kotick, a kiadó vezérigazgatója viszont a sorozat sikere ellenére is probléma nélkül kirúgta az Infinity Ward alapítóit.

Közvetlen folytatás lesz a Dark Souls II

Az Edge magazin legutóbbi címlapsztorijában a From Software közelgő szerepjátéka, a Dark Souls II kapott helyet. Számos új részletre derült fény az előzetesből, többek közt arra is, hogy a játék talán nem jelenik meg 2013-ban.

Még több techdemó a Luminous engine-ről

Uszkve az idei E3 óta tart lázban minket a Square Enix saját fejlesztésű motorja, a Luminous engine. Ezúttal két új techdemó látott napvilágot, melyek a karakterek valós idejű változásait mutatják be a szerkesztőfelületen.

DmC: Devil May Cry - PC-s pillanatok

Kis elmaradást pótlunk, pénteken a PC-s megjelenési dátum leleplezése mellett a Capcom egy számítógépes gameplay előzetest is közzétett a játékból - ezt nézhetitek meg most!