Hírarchívum - 2012. június

God of War: Ascension single és multi videóduó

A Sony nem méri szűken az új God of War: Ascension kedvcsinálókat. Ezúttal az egyjátékos kampányba tekinthetünk bele, majd jönnek az online arénaharc rejtelmei. Kratos itt még ifjú spártai legény, lumbágója sincsen és nem káromolja az isteneket. Rókabőr netán?

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.

Részletek a Limbo spirituális folytatásáról

Új részletek és egy sejtelmes koncepciós rajz látott napvilágot a Limbo szellemi utódjáról, mely egyelőre Project 2 munkacímen fut. A Dán Filmintézet nem kevesebb, mint egymillió dollárral támogatja a Playdead játékát, mely ismét a horrorisztikus vonalon mozog. Szerencsére.

Crytek: az Unreal Engine 4 három évvel lemaradt

Cevat Yerli, a Crytek fenegyereke elmondta, hogy a CryEngine 3 körülbelül három éve fel tudja mutatni azt a grafikai minőséget, mint most az Unreal Engine 4. A németek motorja már kész a nextgen fícsőrökre, igaz, egy ideje a fiókban hever. Spájzolni pedig nem szégyen, elismerjük.

GC 2012: A Microsoft kihagyja a kiállítást

A Microsoft bejelentette, hogy idén nem vesz részt a kölni GamesComon és a Tokyo Game Shown, helyette kisebb, lokális rendezvényeken népszerűsíti majd az Xboxot és a first party címeit. Bár a GamesCom a világ legnagyobb játékos rendezvénye, már több kiadó is jelezte, hogy idén nem kér a felhajtásból.

Úton a Gran Turismo Vita?

Természetesen a Sony még nem jelentett be semmit hivatalosan, viszont állítólag a marketingesek már kérdezgetik a játékosokat, hogy érdekelné-e őket a Gran Turismo PlayStation Vitára írt változata. Valószínűleg a japánok előbb-utóbb minden fontos szériájukat átültetnék a kézikonzolra, itt inkább a "mikor" kérdéses.

Mass Effect 3 - hivatalosan sem hibás az EA

Egy videojáték befejezése miatt egyetlen hatóság sem szokott panaszkodni, a Mass Effect 3 kapcsán viszont szabálysértésre gyanakodtak az Advertising Standards Authority-nél: a szerv a korábbi panaszok alapján úgy vélte, hogy az Electronic Arts tudatosan félrevezette a fogyasztókat a játék végét illetően.

Utolsó pillanatban késik a PC-s Ghost Recon

A Ubisoft az utolsó pillanatban csúsztatta el a Ghost Recon: Future Soldier PC-s verziójának megjelenését, szerencsére viszont nem kell sokkal többet várniuk rá a számítógépes játékosoknak: alig két hét múlva már rohanhatnak is a legközelebbi boltba, hogy magukévá tegyék.

Megérkezett az új Max Payne 3 képregény

Befutott a Marvel háromrészes Max Payne 3 képregényének második felvonása, a füzetet bárki elolvashatja vagy letöltheti, nem kell érte fizetni sem. A rajongóknak mindenképpen érdemes vetniük rá egy pillantást, elvégre nem kevés utalást találunk benne a korábbi epizódokra is!

Tranformers: Fall of Cybertron - infók Optimus-ról

Ismét a színfalak mögé tekinthetünk a High Moon Studios jóvoltából, ezúttal az autobotok vezéréről, Optimus Prime-ról hull le a lepel. Az ikonként szeretett karakter hangját ismét a zseniális Peter Cullen kölcsönzi. A Cybertronért folyó harcban természetesen nagy szerepe lesz.